Sebastian Bodu o ironizeaza Gabriela Firea, dupa ce primarul a comandat iepuri colorati pe post de ornament stradal: „Asa arata Bucurestiul inainte de Paste. Cam ca sufrageria cuplului Firea-Pandele”

La initiativa primarului Gabriela Firea, Bucurestiul are pentru prima oara iluminat stradal cu decoratiuni de Paste.

Matei Vaihan, vineri 07 aprilie 2017 , 15:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a alocat 175.000 de euro pentru iluminatul stradal de Paste, o premiera in istoria Bucurestiului. „Un milion de euro l-am economisit de la Arena Naţională. Vreo 5 milioane de la firmele de avocatură care se îmbogăţeau pe bugetul Capitalei şi multe alte zeci de milioane de euro pe care le-am economisit prin contracte cu Primăria Capitalei. Având în vedere cât de multe economii am făcut la buget în această perioadă, cred că putem să alocăm o sumă mică şi pentru ca Bucureştiul să fie ornat frumos de Paşte”, a explicat Gabriela Firea.

Nu toti apreciaza insa bunul gust al decoratiunilor, niste iepuri galbeni, rosi, verzi si albastri. Printre cei care au ironizat initiativa Gabrielei Firea se numara si Sebastian Bodu, fostul se al Fiscului. Acesta a pozat iepurii si a comentat: „Aşa arată Bucureştiul înainte de Paşte. Cam ca sufrageria cuplului Firea-Pandele. Logic”. Si interiorul casei Gabrielei Firea a fost subiect de ironie, dupa ce actualul primar si sotul ei, Florentin Pandele, si-au prezentat sufrageria si dormitorul intr-o emisiune TV, multi remarcand decoratiunile kitsch-oase ale incaperilor.

Sufrageria cuplului Firea-Pandele a fost subiect de ironii

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si