Noi detalii șocante ies la iveală în cazul băiețelului român de 9 ani, ucis de părinții lui cu sânge rece. Sora băiețelului a mărturisit amănunte referitoare la moartea teribilă a copilașului.

La începutul anului 2023, familia, originară din Mediaș, anunță că vrea să se reîntoarcă în România. Raul și surioara sa dispar total de la școală, după anunțul amintit anterior. Cei doi micuți au crescut mult timp fără mamă, alături de bunica lor, în România.

Mama lor i-a luat în Belgia abia atunci când a reușit să se angajeze la o firma de procesare a cărnii din Zele.  

Explicația șocantă a mamei băiatului, pentru moartea acestuia

Raul nu a mai apărut la școală apoi, iar în casa în care locuia cu mama și concubinul ei, avea parte de abuzuri halucinante. Tatăl lui vitreg, Nicu C., îl lovea adesea cu cureaua de piele sau turna peste el apă rece sau fierbinte, atunci când Raul „se purta urât” .

La finalul lunii ianuarie, Raul și-a găsit sfârșitul. Cu toate acestea, mama lui a declarat inițial că nu a existat vreun abuz și că, de fapt, el ar fi căzut din pat și de atunci nu a mai mișcat. În realitate, copilul fusese ucis în bătaie. 

Apoi, tatăl vitreg a decis să ascundă cadavrul sub pat timp de câteva zile.

După scena îngrozitoare, Sora lui Raul pleacă cu mama ei din casa bărbatului, dar pe atunci nu s-a vorbit despre moartea băiatului.

Apoi, la data de 31 ianuarie, Nicu C. și-a chemat fosta parteneră de viață și fiica vitregă la Houtdok. Bărbatul purta în spate o geantă mare cu ce a mai rămas din Raul după ce a fost omorât. 

„Duceți-vă să găsiți pietre”, le-a ordonat bărbatul.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Pietrele aveau rolul strategic de a face găsirea micuțului imposibilă. Așadar, geanta cu trupul neînsuflețit al băiatului s-a scufundat sub apă.

Apropiații au devenit suspicioși

Tatăl vitreg și mama lui Raul și-au continuat povestea de dragoste ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

 „Deodată nu l-am mai văzut pe Raul în timpul apelurilor video. Mama întreabă mereu: Unde este Raul? Pot vorbi cu el? Sora mea răspundea că doarme. Sau se joacă afară. Întotdeauna avea o scuză”, spune Marius, unchiul băiatului.

Mama copilului se purta normal pe rețelele sociale și chiar posta fotografii cu fiul său în care zâmbea, fotografii cu momente frumoase si vesele.

„Nu mai întreba de Raul. El este mort. E în apă”

Situația a arătat normal, atât cât s-a putut, până când sora mai mică a mamei copilului i-a trimis acesteia un mesaj în care o întreba ce se întâmplă cu Raul și de ce nu a mai fost văzut de multă vreme.

„Nu mai întreba de Raul. El este mort. E în apă”, a răspuns ea, după cum povestește Marius, fratele celor două femei, potrivit antena3.ro

După mesajul tulburător, familia mai primește unul similar. 

„Spunea că se duce acasă și își va lua viața împreună cu fiica ei”.

Citeste si: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru o cursă de la aeroport la Paris? „Tavi a insistat să nu lăum mașină. Ne-a costat ceva aventura asta de la aeroport până la hotel.”- kfetele.ro

Citeste si: Oana Moșneagu și Vlad Gherman, regrete după nunta de vis. Ce ar schimba dacă ar putea: ”Ne-am cam grăbit”- radioimpuls.ro

După acesta din urmă, mama copilului și-a închis telefonul.

„Nu am mai auzit de ea, eram cu toții în panică pentru că Raul era mort și credeam că și ele erau moarte” , își amintește Marius. 

Mama a recunoscut că Raul este mort

Familia a sunat la poliție și apoi mai mulți membri ai familiei au mers la domiciliul lor. Mama și fiica erau în viață.

În timpul interogatoriului poliției, Ioana, mama copilului, a recunoscut că acesta este mort, dar a dat vina pe fostul ei partener. Acesta ar fi fost agresiv cu ea și ar fi amenințat-o. Judecătorul a hotărât să o aresteze sub suspiciunea de omor din culpă, agresiune, precum și ascunderea cadavrului.

Jurnaliștii belgieni susțin că Ioana s-a comportat impasibil în toată perioada aceasta și nu a lăsat să se vadă nicio emoție referitoare la caz. Aceasta nu a schițat nimic nici măcar atunci când i s-a spus că fiul ei a fost găsit mort, într-o geantă sport, pe fundul unei ape.

„Toată lumea plânge, toată lumea este devastată”, a mai adăugat unchiul copilului.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si