Încă o nuntă la „Puterea Dragostei”. Au făcut pasul cel mare chiar de ziua ei

Încă o nuntă la „Puterea Dragostei”. Au făcut pasul cel mare chiar de ziua ei. Marius și Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei” se vor căsători. Bărbatul i-a cerut mâna blondinei pentru a doua oară.

Author: Georgiana Balaban sâmbătă 15 august 2020 , 12:30

nuntă andreea pirui și marius
pirui și marius fac nuntă
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Nuntă la Puterea Dragostei. Încă o nuntă va avea loc la „Puterea Dragostei”. Au făcut pasul cel mare chiar de ziua ei.

Marius de la „Puterea Dragostei” și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție pe Andreea Pirui. Bărbatul a surprins-o plăcut pe focoasa blondă și în loc să-i ofere un cadou de ziua ei, acesta i-a pus inelul pe deget. Deși, cei doi erau despărțiți, Marius a lăsat totul deoparte și a mers val-vârtej la petrecerea organizată în cinstea Andreei Pirui.

Încă o nuntă la „Puterea Dragostei”. Au făcut pasul cel mare chiar de ziua ei

nuntă andreea pirui și marius
pirui și marius de la puterea dragostei

nuntă andreea pirui și marius
pirui și marius

Nuntă la Puterea Dragostei. Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei” i-a spus lui Marius: „Da, șoricelule!!!”, pentru

a doua oară. „Nașă, azi este despre tine! Îți urez un sincer și călduros la mulți ani. Să ai parte de tot ce îți dorești tu. Casă de piatră și ție și lui nașu`. Sunteți cei mai minunați oameni, iubiți-vă mult la fel ca și până acum. Eu aveam încredere în voi și am și acum. Vă doresc cei mai frumoși copii, două fetițe pentru că știu că asta vă doriți voi. Vă iubesc din toată inima mea și mă bucur că v-am cunoscut. Sper să ne revedem curând. La mulți ani, nașă!” i-a transmis Gabriel Vasiliu de la „Puterea Dragostei” chiar Andreei Pirui.

nuntă andreea pirui și marius
andreea pirui pd

Nuntă la Puterea Dragostei. Citeste si: Război în casa „Puterea Dragostei”. Spiritele s-au încins între băieți pe tema trecutului iubitelor lor

Nuntă la Puterea Dragostei. Citeste si: Berna spune tot despre cearta cu Ella de la „Puterea Dragostei”: „Îmi pare rău că nu am ales-o pe...”

Nuntă la Puterea Dragostei. Citeste si: Ramona de la „Puterea Dragostei”, mesaj dur pentru concurenții sezonului 3

nuntă andreea pirui și marius
nuntă andreea pirui de la puterea dragostei

Nuntă la Puterea Dragostei. La petrecerea organizată în cinstea Andreei Pirui au participat mai mulți foști concurenți ai emisiunii „Puterea Dragostei” printre care și Iancu Sterp și Andra Volos, dar și familia lui Pirui. Invitații i-au felicitat pe cei doi pentru pasul făcut și au ținut să imortalizeze momentul filmându-i. Andreea Pirui și Marius de la „Puterea Dragostei” s-au cunoscut în cadrul emisiunii de la Kanal D. Cuplul a avut o relație de câteva luni, apoi Marius a cerut-o de soție pe Pirui. Au părăsit casa iubirii de la Kanal D și apoi au mers în vacanță la mare. Lucrurile nu au stat așa de roz, iar cei doi s-au despărțit. Marius de la „Puterea Dragostei” a trecut, însă, peste orice supărare și a mers acasă la Pirui pentru a-i cere mâna. Cei doi vor face nunta curând.

nuntă andreea pirui și marius
nuntă pirui

nuntă andreea pirui și marius
pirui și marius inel

Nuntă la Puterea Dragostei. Citeste si: A cerut-o in casatorie pentru ca asteapta un COPIL? Primele imagini de la fericitul eveniment!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si