Alex Zănoagă de la „Puterea Dragostei” , schimbare de look. Cum arată fostul concurent

Alex Zănoagă de la „Puterea Dragostei” , schimbare de look. Cum arată fostul concurent acum?! Tânărul și-a schimbat culoarea părului, dar și freza.

Georgiana Balaban, joi 13 august 2020 , 12:42

alex zănoagă de la puterea dragostei schimbare
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Alex Zănoagă - schimbare de look. Alex Zănoagă de la „Puterea Dragostei” , schimbare de look. Cum arată fostul concurent acum?! Zănoagă și-a vopsit părul și și-a schimbat freza. Bărbatul a fost felicitat de fani.

Alex Zănoagă de la „Puterea Dragostei” , schimbare de look. Cum arată fostul concurent

alex zănoagă de la puterea dragostei schimbare

Alex Zănoagă - schimbare de look. Citeste si: Ramona de la „Puterea Dragostei” , mesaj dur pentru concurenții sezonului 3

Alex Zănoagă - schimbare de look. Citeste si: Ce spune Philip de la „Puterea Dragostei” despre părinții Bernei: „Abia așteaptă să...”

Alex Zănoagă - schimbare de look. Citeste si: Lacrimi în familia Biancăi de la „Puterea Dragostei”. Cum a fost găsită mama concurentei

alex zănoagă de la puterea dragostei schimbare

Alex Zănoagă - schimbare de look. Zănoagă de la „Puterea Dragostei” este un tătic model. El și Dominic petrec mult timp împreună, ba chiar bărbatul își ajută iubita la îngrijirea bebelușului.

Alex Zănoagă - schimbare de look. Citeste si: Pe Nicos l-ai cunoscut la Puterea Dragostei, dar știi cine este tatăl tânărului? Giovanni este un mare artist și s-a iubit cu o blondă focoasă din showbiz

Alex Zănoagă - schimbare de look. De curând, Simina de la „Puterea Dragostei” și Alex Zănoagă și-au petrecut vacanța la Mamaia Nord alături de micuțul Dominic. Copilul celor doi a avut prima atingere cu Marea Neagră.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si