Nuntă mare la Turnu Măgurele, cu Valentin Dragnea în rol de naș: “Au fost invitați până și paznicii din oraș”

Ziua de azi este una importantă pentru familia de afaceriști pictată pe bisericile din Turnu Măgurele. Unul dintre frații Codrea și-a planificat pentru această dată nunta, care se anunță a fi un eveniment de proporții, cu peste o mie de invitați.

R.B., duminică 25 august 2019 , 13:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Și cum pentru o astfel de desfășurare de forțe era nevoie și de un nume greu, frații Codrea l-au rugat pe Valentin Dragnea să joace rolul de naș. De altfel, prietenia dintre fiul lui Dragnea și frații Codrea este una de notorietate, frații Codrea fiind remarcați și în fotografiile de nuntă ale lui Valentin Dragnea.

Citeste si: Știrea falsă care bulversează mediul online: "Fiul lui Dragnea, în stare de ebrietate, a provocat un grav accident, o familie a nimerit la spital”

Evenimentul, anunțat ca unul extraordinar pentru Turnu Măgurele, va aduce laolaltă foarte multe persoane, din categorii sociale diferite. Înțelegem că nunta e fără dar și că au fost invitați aproape toți oamenii din oraș. Unul dintre invitați ne-a povestit că la nuntă au primit invitație până și paznicii din Turnu Măgurele, scrie liberinteleorman.ro.


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si