Nuţu Cămătaru a fost "stăpânul" a trei jucători de la Steaua! Rădoi, Aliuţă şi Dumitru au fost vânduţi în contul unei datorii a lui Gigi Becali!

S-a aflat că Nuţu Cămătaru a fost "stăpânul" a trei jucători de la Steaua.

Matei Vaihan, joi 08 august 2019 , 08:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ion Balint, cunoscut drept Nuţu Cămătaru, a fost implicat în trecut în fotbalul românesc, alături de Gigi Becali. Dezvăluirea a fost făcut de Florentin Dumitru, în direct la ProSport Live. Fostul fundaş din Ghencea a recunoscut că el, Marian Aliuţă şi Mirel Rădoi, au fost deţinuţi de interlopul Nuţu Cămătaru. Cei trei au fost colegi la Steaua în perioada 2002-2004. Gigi Becali lua bani de la temutul interlop, iar cei trei fotbalişti ajungeau să fie cedaţi lui Nuţu Cămătaru. (citeşte povestea fotbalistului înjunghiat de 7 ori de Fane Căpăţână)

Citeste si: Răfuială în stil mafiot în penitenciar! A intrat peste Sile Cămătaru în celulă! ”V-am luat telefoanele, v-am tâlhărit ca pe femei!”

Nuţu Cămătaru a fost "stăpânul" a trei jucători de la Steaua: "Când venea cu bani nea Gigi, lua de la Nuţu"

"La un moment dat, eu, Aliuţă şi Mirel Rădoi eram cumva daţi. În alb. Eram vânduţi. La momentul ăla, când venea cu bani nea Gigi, lua de la Nuţu. Eram daţi acolo. Da, aveam foile în alb acolo. Aşa ne-a transmis. Eu eram cu porumbeii şi trimitea vorbă să merg să-i văd porumbeii. Eu n-am porumbei de frumuseţe, am numai de concurs. Acum e mai greu cu porumbeii decât cu fotbalul. Cumva putea să ne vândă. Aşa era la momentul ăla. Nu l-am cunoscut faţă în faţă pe Nuţu Cămătaru. Nici nu-mi doresc.  Eu mă feresc de lucrurile astea", a spus Florentin Dumitru. În 2013, fostul patron al Sportului Studenţesc, Vasile Şiman, vorbea despre relaţia dintre Gigi Becali şi interlopul Nuţu Cămătaru. Se pare că actualul patron al vicecampioanei nu avea atât de mulţi bani la început, astfel că apela la Nuţu Cămătaru: "Vreţi să fac cu făcea Gigi Becali când era la început? Îl aşteptau jucătorii, noaptea, la stadion. Era Rădoi la echipă, cam prin 2000-2002. Becali se ducea la Nuţu Cămătaru, lua bani şi pe urmă îi aducea la jucători", a dezvăluit Şiman.

Nuţu Cămătaru a fost "stăpânul" a trei jucători de la Steaua: "Am împrumutat 30.000 sau 50.000 de dolari. Maxim 100.000 de dolari"  

Gigi Becali a vorbit în 2005 despre relaţia sa cu fraţii Cămătaru. În primă fază, omul de afaceri a spus că nu are nicio legătură cu cei doi: "Nu-i cunosc pe fraţii Cămătaru". La câteva luni de la declaraţia respectivă, Becali s-a sucit: "Da, îl cunosc pe Nuţu Cămătaru, dar mai bine îl ştiu pe fratele său, Sile. Nu am luat bani de la ei, am făcut nişte acte de vânzare-cumpărare", spunea Becali. Mai apoi, patronul FCSB-ului a recunoscut că lua bani cu împrumut de la Nuţu Cămătaru: "Da, am împrumutat 30.000 sau 50.000 de dolari. Maxim 100.000 de dolari. Îi dădeam înapoi peste două-trei zile".

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si