Răfuială în stil mafiot în penitenciar! A intrat peste Sile Cămătaru în celulă! ”V-am luat telefoanele, v-am tâlhărit ca pe femei!”

E agitație mare în lumea interlopă după ce membrii grupărilor sportivilor și cămătarilor au început să-și transmită amenințări online.

Author: Radu Constantin joi 25 aprilie 2019 , 12:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Războiul între clanuri a început să se poarte pe Youtube și conturi de socializare iar până la o răfuială pare să mai fie doar un pas. Cămătarii și sportivii sunt rivali de mai bine de un deceniu în Capitală iar ieșirea lui Nuțu din închisoare pare să fi agitat și mai mult spiritele.

Citeste si: Radu îi dă speranțe deșarte Cristinei. Concurentul i-a dezvăluit că ar fi așteptat-o afară, dacă ar fi fost eliminat în gală. Ce spune Cristina despre decizia fostului ei iubit- kanald.ro

Citeste si: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani- wowbiz.ro

Scandalul a fost provocat de un anume Alex Stoica, considerat un apropiat al lui Nuțu Cămătaru. Acesta a început să arunce cu jigniri spre Mircea Nebunu și să-l acuze că a colaborat cu poliția pentru a scăpa de închisoare. Acesta a replicat și l-a atacat în public pe Nuțu Cămătaru, pe care l-a acuzat că l-a instigat pe Stoica.

Ulterior, Mircea a retractat tot și a explicat că nu vrea să creeze un scandal de la câteva vorbe.

În acest context a apărut Piticu’, un infractor periculos care i-a atacat dur pe Cămătari prin intermediul unor live-uri făcute chiar din închisoare. Acesta a povestit un episod despre care susține că este adevărat, acela în care ”a intrat” peste oamenii lui Sile Cămătaru, în celulă și i-a tâlhărit ca pe femei”.

”Nuțu și Sile m-au legat”

Citeste si: Nuțu Cămătaru a fost eliberat condiționat din închisoare! El se afla încarcerat pentru șantaj!

”Ne-a băgat pe secție de munci, pe mine, pe Marco și pe Belmondo. Bă, ați înebunit la cap, ați uitat când s-a făcut semi-deschis, când eram eu, cu Marco și cu Albu. Cum crezi că spuneau toți: vin mascații. Adică cine credeți că era: eu, Marco și cu Albu. Sunteți nebuni la cap? V-am terorizat și v-am luat la... Băi Sile, am luat telefoanele la toți tovarășii tăi, v-am tâlhărit ca pe femei. V-am tâlhărit și am făcut ce-am vrut din voi, sunteți nebuni la cap? Și n-ați avut ce să-mi faceți, m-ați pus pe cursă. Ați dat 120 de inși declarații de mine. Marco, să-ți moară... dacă mint. Spune acum. Mint? Eu nu mint. Minciuna și trădarea le urăsc mai mult ca pe Nuțu, ca pe Sile, ca pe Bebe, care m-au legat”, a povestit Piticu’ din penitenciar.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si