O fată de 16 ani a trăit o sperietură cumplită, cauzată chiar de către mama sa. Toată scena s-a petrecut în Italia și a început după ce mama tinerei, care este o elevă eminentă, a aflat că luase o notă mică la latină.

Cele două se aflau în mașină atunci când a început cearta. La un moment dat, mama elevei a forțat-o să coboare din mașină și a lăsat-o pe marginea drumului, pe autostradă, din cauza unei singure note de 5.

caz socant, nota mica, adolescenta, italia

Mama fetei a răbufnit din cauza unei note.

[Sursa foto: Unsplash]

Citește și: Din dorința de a avea bani, doi adolescenți din Argeș au recurs la gesturi șocante! Au sechestrat și șantajat o tânără, rudă a unuia dintre ei

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Extrem de panicată, tânăra a început să își facă foarte multe griji. Din fericire, adolescenta a fost găsită în scurt timp de mai mulți polițiști care patrulau zona.

„Ne-am certat din cauza unei note mici la latină și m-a obligat să cobor din mașină”, a spus adolescenta, notează La Repubblica.

Tânăra le-a povestit oamenilor legii toată întâmplarea, iar mama elevei s-a ales cu o plângere pe numele ei pentru abuz asupra minorului.

Plângerea a fost făcută chiar de către elevă, care a fost dusă de către agenți la o secție de poliție.

Oamenii legii au deschis o anchetă iar, din primele informații, se pare că nu este prima dată când mama elevei are o astfel de atitudine asupra adolescentei. Scandalul a degenerat, iar în prezent situația a ajuns în fața Tribunalului pentru minori din Roma.

Citește și: VIDEO Elevi de clasa a cincea abuzați de colegii lor cu trei ani mai mari, după o provocare de pe TikTok! Cum s-a aflat totul?

caz socant, nota mica, adolescenta, italia

Cazul a ajuns în atenția autorităților.

[Sursa foto: Unsplash]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si