Artista și mama ei au rămas fără toți banii și au trecut prin clipe de coșmar, a povestit aceasta la Antena Stars.

Maria Andria, artista de origine româno-greacă a fost jefuită

Greșeala a fost că unul dintre prieteni a vorbit în greacă și s-a auzit că suntem străini și un taximetrist a zis că o să cheme el un alt taximetrist, că acolo exista doar un taxi(...)

eram 5 persoane, nu puteam toți să intrăm la un taxi.(...) Nu ne ducea la hotel, ne-a dus pe alte drumuri.(...) Ne-a dus pe un drum care nu avea lumini. S-a oprit primul taximetrist, care vorbea în altă limbă.(...) Ceilalți s-au panicat, au rămas fără bani.

Citește și: O bătrânică din Satu Mare a rămas fără economiile de o viță după ce un hoț i-a spart casa. Suma uriașă pe care i-a furat-o

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

După aia, taximetrustul cu care eram noi înăuntru a zis să-i dăm 70 de lei. Mama a zis ”păi nu, am negociat că o să fie 40. Mama a scos 50.

Nu știu cum a făcut, că cei 50 de lei au dispărut, l-a călcat cu piciorul și a scos el una de 10 și a zis ”mi-ai dat 10”.(...) A scos cuțitul, ne-am panicat toți. Pe mine m-a luat plânsul.(...) Iubitul meu nu înțelegea ce se întâmpla. ”, a povestit Maria Andria.

Artista și mama ei au tras spaima vieții

I-a dat tot ce avea și a deschis să plecăm și după ne-a înjurat. Mama a avut atac de panică și eu plângeam. Tremuram foarte rău. Nu am mai văzut așa ceva. Am înțeles că există foarte mult rasism cu străinii.”, a mai spus Maria Andria.

Citește și: O femeie a furat 1 milion de euro, apoi s-a predat. Timp de trei luni poliția a încercat să afle detalii despre ea

Vedeta nu crede că își va recupera banii, dat fiind faptul că nu a reținut numărul de înmatriculare al mașinii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si