O asistentă i-a devenit îngerul păzitor unui băiețel. A fost salvat de la moarte

Asistenta care îl îngrijea pe băiețelul grav bolnav i-a devenit îngerul păzitor atunci când l-a salvat de la moarte. Într-o zi, băiețelul s-a întors de la școală simțindu-se rău. Ceea ce părinții credeau că este doar o răceală s-a adeverit a fi un virus ce i-a distrus organismul micuțului.

vineri 06 septembrie 2019 , 14:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Pe patul de spital, doar un miracol îl mai putea salva. Familia era la un pas de a pierde orice speranță, atunci când o asistentă i-a oferit copilului o parte din ea și o nouă șansă la viață.

Citeste si: VIDEO | Mesajul sfâșietor al mamei fotbalistului român omorât în Italia: „Te-au ucis ca pe un câine”

Brayden Auten se pregătește de noul an școlar. La începutul verii, nu ar fi îndrăznit să spere că va mai apuca să se întoarcă vreodată în sala de clasă. Povestea lui a început în luna mai a acestuia an, când a ajuns acasă epuizat, simțindu-de foarte rău, transmite a1.ro.

Citeste si: VIDEO | Haos în parcarea aeroportului din Otopeni. Un „Dorel” a scos din funcțiune automatele de plată

Copilul a fost internat în stare gravă la Spitalul de Pediatrie din Milwaukee, SUA din cauza unui virus necunoscut care îi ataca ficatul.

„Două zile mai târziu, totul a luat o turnură cumplită. Starea lui se înrăutățea în fiecare minut, iar nimeni nu-l putea ajuta”, a povestit tatăl lui Brayden.

Din nefericire, medicii i-au sfătuit pe părinii băiatului să se pregătească pentru ce este mai rău. Singura lui șansă era un transplant de ficat.

Pe Facebook, la acea vreme, tatăl lui Brayden a postat un mesaj emoționant despre soarta micuțului:

Citeste si: VIDEO | Surse: Dincă a urlat la ofițerul școlit de FBI care a reușit să îi pătrundă în minte! Detaliile sunt terifiante

„Este, probabil, ultimul meu mesaj. Ficatul lui Brayden cedează. Avem nevoie să vă rugați pentru el, pentru un miracol. Rugați-vă să se găsească un donator pentru el, până nu este prea târziu.”

Asistenta a devenit îngerul păzitor al micuțului

Cami Loritz, o asistentă medicală s-a dovedit a fi compatibilă cu Brayden. Chiar dacă nu-l cunoștea pe micuț sau pe familia acestuia, femeia nu a ezitat să dea o părticică din ea, pentru a salva o viață.

„Și-a sacrificat timp și a fost de acord să îndure o operație și durerea de după, ca băiatul nostru să poată trăi. Datorită ei, astăzi îi putem auzi glasul, putem ieși la plimbări împreună și îl putem vedea crescând. Nu o vom putea răsplăti niciodată pentru darul pe care ni l-a oferit”, a spus tatăl lui Brayden.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si