O bătrână de 103 ani din Mangalia, mai puternică decât COVID-19. Secretul femeii

O femeie în vârstă de 103 ani din Mangalia ține piept temutului coronavirus. Iată cum a reușit! La acest moment se află acasă, alături de cei dragi.

Mircea Pop, vineri 27 noiembrie 2020 , 08:32

O bătrână de 103 ani din Mangalia, mai puternică decât COVID-19. Secretul femeii
O bătrână de 103 ani din Mangalia, mai puternică decât COVID-19. Secretul femeii
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

O femeie de 103 de ani din Mangalia se luptă vitejește cu temutul coronavirus. Femeia nu suferă de nicio altă boală asociată, iar acest lucru a ajutat la ducerea bolii pe picioare.

A fost internată în urmă cu aproximativ 14-16 zile la Spitalul Municipal Mangalia, cu toate simptomele specifice infecției. A fost externată în cursul zilei de marți, 24 noiembrie, după aproape 14 zile de tratament, deși testul a reieșit pozitiv, aceasta neavând alte probleme.

Cum a reușit să țină piept coronavirusului

Anagnoste Cușa Elena a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, însă nu suferea de factori agravanți precum hipertensiune, diabet sau obezitate.

Citeste si: Patriarhia Română cere autorităţilor să permită pelerinajul de Sfântul Andrei

”Testul este tot pozitiv, testele inflamatorii sunt în continuare modificate, dar puțin mai bine, în remisie. La fel și afectarea pulmonară este în continuare prezentă, dar în remisie. Într-adevăr, necesita spitalizare până la ameliorarea afectivă a stării generale, dar familia a dorit să o ia acasă. A stat internată între 2 și maxim 3 săptămâni. Până în momentul acesta, nu a avut o altă patologie asociată”, a declarat directorul medical, Paula Untaru.

Sursa: replicaonline.ro

Citeste si: Bilanț coronavirus 26 noiembrie: Situație critică la secțiile ATI


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Costi Ioniță, Roxana Nemeș sau Alexandra Stan? Cine a părăsit competiția Survivor... Costi Ioniță, Roxana Nemeș sau Alexandra Stan? Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Publicul a decis!
demamici.ro
Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro
b1.ro
Au divorţat imediat după ce ea i-a trimis poza asta pe Whatsapp! Are ochi de detectiv... Au divorţat imediat după ce ea i-a trimis poza asta pe Whatsapp! Are ochi de detectiv cine vede de ce
monitorulcj.ro
Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut! Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut!
infoactual.ro
Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în... Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în toată vremea pentru binefacerile Lui
infoactual.ro
Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile! Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si