Nuriye Ozkan este femeia care, la 106 ani, s-a vindecat de COVID-19. Aceasta suferă de astm și are probleme cardiace. Bătrâna susține că din cauza problemelor de sănătate nu a exitat nici un minut să se imunizeze atunci când a început vaccinarea în Turcia.

Citeste si: Bilanț coronavirus, 11 octombrie. Aproape 500 de copii spitalizați. Număr-record de pacienți la ATI

S-a vindecat de COVID la 106 ani

Recent Ozkan a fost nevoită să se prezinte la spital când a începu să aibă simptome asemănătoare răcelii, precum febra. În unitatea medicală bătrâna a fost testată pentru coronavirus, rezultatul fiind pozitiv.

Din fericire, bătrâna nu a avut nevoie de spitalizare, fiind tratată acasă. Medicii au plasat-o în carantină la domiciliu. Aceasta a avut simptome ușoare care și-au făcut simțită prezența doar pentru câteva zile, neavând foarte mult de suferit. Bătrâna a fost vaccinată cu schemă completă şi așteaptă cu nerăbdare să îşi facă şi doza a treia.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Bucureștiul, "capitala valului 4". Rata de incidenţă a trecut de 14 la mia de locuitori

,,Am 106 ani. Am fost operată la stomac și pe cord. Sufăr şi de astm, de bronșită. Sunt și în vârstă. M-am simțit rău, m-au dus la spital și mi s-a făcut testul. Apoi mi-au spus că am această boală. Aveam deja dureri din cauza vârstei.

Nu-mi dădusem seama că m-am infectat. Când m-am apucat de spălarea rituală înainte de rugăciune mi-am dat seama că am febră. Ne-au plasat în carantină acasă. Și nora mea s-a îmbolnăvit. Însă eram toți vaccinați. Am trecut peste boală. Dumnezeu să le dea tuturor sănătate. Toată lumea să fie precaută şi să se vaccineze. Eu dacă nu mă vaccinam poate că acum situația mea ar fi fost alta”, a povestit Ozkan.

Citeste si: Vaccinarea împotriva COVID reduce cu 90% riscul de spitalizare şi de deces

Și fiul femeii îi sfătuiește pe nevaccinați să se imunizeze

În plus, și fiul femeii, Temel Ozkan, îi sfătuiește pe toți cei care încă nu sunt vaccinați să nu mai ezite: ,,Mai întâi s-a vaccinat mama, iar apoi ne-a venit şi nouă rândul. Prima care s-a infectat a fost mama. Apoi s-a îmbolnăvit şi soția mea. A început perioada de carantină la domiciliu şi în 12 zile am trecut peste boală. Noi tot vedeam la știri că boala este grea. Însă slavă Domnului, vaccinurile au un efect important. Mama mea de 106 ani a trecut peste boală acasă, fără probleme. Există oameni care încă se tem de vaccinare, sunt îngrijorați. Vaccinul este arma noastră împotriva acestei boli.

Să nu se ferească nimeni, să se vaccineze. Dacă nu, o să regrete”, a declarat bărbatul.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citeste si: Tabloul electric de la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara, schimbat după 60 de ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si