Bărbatul de 49 de ani a fost trimis în judecată după ce și-a violat fiica de 12 ani și și-ar fi atins în zone intime cealaltă fiică de 16 ani. Inițial, bărbatul ar fi dat vina pe cineva din sat.

Citeste si: Un infirmier a fost arestat preventiv după ce ar fi violat și agresat trei paciente

Bărbatul din comuna Văculești, județul Botoșani, a fost adus în fața procurorilor și va trebui să dea socoteală pentru faptele sale.


Conform Codului Penal, „Raportul sexual, actul sexual oral sau anal, precum şi orice alte acte de penetrare vaginală sau anală comise cu un minor cu vârsta între 13 şi 15 ani se pedepsesc cu închisoarea de la unu la 5 ani“ (art. 220).

Citeste si: O adolescentă din India a fost agresată sexual și incendiată

Un infirmier a fost arestat preventiv după ce ar fi violat și agresat trei paciente

Un infirmier, angajat al Spitalului de Psihiatrie din Sibiu a fost arestat preventiv după ce trei paciente au depus reclamații împotriva sa acuzându-l de agresiune sexuală și viol. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Conducerea Spitalului de Psihiatrie din Sibiu  a transmis plângerile către Parchet  și a pus anchetatorilor la dispoziție imagini de pe camerele de luat vederi din spital.

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani,  a declarat o altă variantă a situației.

Infirmierul a mai fost reclamat pentru agresiune sexuală

În urmă cu doi ani, infirmierul în cauză a mai fost reclamat de o pacientă a spitalului.

La acea vreme, ancheta internă realizată în cadrul spitalului a arătat că afirmațiile victimei erau nefondate.

Femeia care se confrunta cu probleme psihice ar fi făcut plângerea la insistențele altor angajați ai spitalului, aflați în conflict cu infirmierul în cauză.

Citeste si:  Doi soții din Italia au îngropat milioane de euro în curtea casei. O parte din bani ar proveni din România

În cele mai recente sesizări care au fost făcute sunt descrise întâmplările și presupusurile agresiuni sexuale. Acestea s-ar fi petrecut în momente și zile diferite.

Suspectul a contestat măsura arestării preventive, dar judecătorii au decis ca el să rămână în arest pentru următoarele 30 de zile.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si