Dorința de a pleca în concendiu a fost mai mare decât dorința de a munci. După ce a depus o cerere de concediu care i-a fost respinsă de șef, o influenceriță celebră a recurs la un gest ireal: și-a pus sora să îi țină locul la serviciu. Ce a urmat este de-a dreptul șocant. Isprava influenceriței a fost depistată imediat, potrivit informațiilor transmise de nypost.com.

Și-a pus sora geamănă să o înlocuiască la locul de muncă

Întâmplarea care pare mai mult ireală a avut loc în Canada. Influencerița celebră a dorit să plece în vacanță, dar șeful nu i-a acceptat cererea de concediu.

Pentru a ajunge în vancanță, dar pentru a fi prezentă și la muncă, Ari și-a pus sora geamănă să se prezinte la serviciu în locul acesteia.

Cele două surori au sute de mii de fani pe platformele sociale. Pe TikTok, cele două canadiene, au 800.000 de urmăritori și postează videclipuri în care expun avantajele, dar și dezavantajele de a avea un geamăn.

Unul dintre avantaje este cel de a face schimb de roluri sau de a-și inversa rolurile când au nevoie.

Citește și: VIDEO „Un bărbat serios nu caută așa ceva la o femeie”. Robi îi spune Robertei adevărul, fără perdea. Ce decizie va lua Sebastian? „Ideea e că...”

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o atingă- wowbiz.ro

surori gemene

O cunoscută influenceriță și-a pus sora geamănă să o înlocuiască la serviciu 

[Sursa foto: Instagram- Chance Twins]

De această dată, în schimb, minciuna nu le-a ținut. Conform sursei anterioare, în timp ce își înlocuia sora geamănă, Noe ar fi postat un videoclip în care povestea urmăritorilor că se află la locul de muncă al lui Ari.

„Șeful meu a văzut videoclipul pe care geamăna mea l-a postat în timp ce mă acoperea la serviciu”, a scris Ari Chance, influencerul din Canada, în subtitrarea unui videoclip TikTok, pentru a povesti

experiența de la locul de muncă, conform aceleiași surse.

Se pare că videoclipul a ajuns și la șeful lui Ari, care i-a trimis un mesaj de mustrare.

Citește și: VIDEO Polițiști înjurați și amenințați în misiune! Petrecăreții din Prahova au fost pedepsiți

Citeste si: Cosmin din Casa Iubirii a fost descalificat! Vestea care i-a lăsat pe concurenți cu gura căscată. „Ștefania, dacă mă crezi, eu te aștept!”- kfetele.ro

Citeste si: Câţi bani a încasat Babasha la concertul Coldplay?! Invitatul trupei britanice lămureşte orice speculaţie: "Sunt niște idioețenii foarte mari"- radioimpuls.ro

surori gemene

O cunoscută influenceriță și-a pus sora geamănă să o înlocuiască la serviciu 

[Sursa foto: Instagram- Chance Twins]

„Lasă-mă să fiu clar: decizia ta de a o înrola pe sora ta geamănă ca înlocuitoare în timp ce pleci în vacanță după ce ți-a fost respinsă cererea de concediu este complet inacceptabilă. Este o palmă atât pentru colegii tăi care respectă regulile, cât și pentru compania care îți încredințează responsabilități. Acțiunile tale nu numai că se reflectă prost asupra ta, ci și pătează reputația companiilor noastre. Acest nivel de nerespectare a protocolului și a decorului este sincer șocant și nu va fi tolerat”, se arată în mesajul primit de Ari de la șeful ei, conform sursei citate anterior. 

În ciuda ispravei sale, Ari nu a fost concediată, dar a primit o avertizare că, în cazul unor abateri viitoare, vor fi luate măsuri. „Orice

cazuri ulterioare de abatere vor avea consecințe grave, inclusiv potențiale măsuri disciplinare”, i-ar mai fi transmis șeful, în mesaj. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si