Roberta a generat un conflict de amploare în “Casa Iubirii”, după ce a deschis un subiect controversat în care îi acuza pe Julia și Patrick că vorbesc urât de Sebastian.

Conflictul a degenerat, iar cei care au ajuns să se certe au fost Robi cu Sebastian. După sițuația provocată de Roberta, Robi și-a format o opinie nu tocmai plăcută despre aceasta, pe care a ținut să o facă publică, fără perdea.

roberta casa iubirii

Ce decizie va lua Sebastian? 

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Robi, părere dură la adresa Robertei: „Un bărbat serios nu caută așa ceva la o femeie”

Robi a ținut să mărturisească ce părere și-a format despre Roberta, în urma situației create de aceasta în “Casa Iubirii”. Concurentul se pare că nu o consideră pe Roberta o femeie potrivită pentru un bărbat serios pentru că nu ar știi să se comporte.

De asemenea, Robi a dorit să clarifice că nu are nimic cu Sebastian, despre care consideră că a greșit doar pentru că nu știa de ce a început să se certe.

robi

Robi> „Un bărbat serios nu caută așa ceva la o femeie”

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Robi: Ce s-a întâmplat ieri în casa fetelor... Sebastian a greșit o singură chestie din punctul meu de vedere... Că nu știa de ce ceartă, atâta tot! Mie personal nu-mi place modul tău de a aborda situațiile.

Roberta, e problema ta, e viața ta, faci cum vrei. Un bărbat serios și care caută seriozitate nu caută așa ceva la o femeie, niciodată. Tu ești genul de femeie care dacă se uită un băiat la tine la o petrecere se duce și îi spune și Sebastian se duce și îl bate sau se ceartă și tu nu aplanezi absolut deloc situația.

Citește și: VIDEO "Am crezut că i-ai dat papucii". Virginia din "Casa Iubirii", uimită de schimbarea lui Robi

roberta si sebastian

Ce decizie va lua Sebastian? 

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Discuția s-a extins apoi. Roberta consideră că Virginia îi ia apărarea lui Robi și de aceea concurentul ar avea anumite comportamente. Robi îi răspunde imediat și îi mărturisește că toți concurenți ar împărtăși, de fapt, aceeași părere despre ea.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Roberta: N-are nicio treabă ce spui tu acum. Eu înțeleg că îți ia Virginia apărarea, înțeleg că...

Virginia: Dar nu îi iau apărare!

Robi: Dar nu îmi ia nimeni apărarea, suntem de aceeași părere. Și eu și Virginia și restul oamenilor. Acum iar suntem toți împotriva ta?

Patrick: Oamenii din conflict.

Roberta pare încolțită din toate părțile. După ce Robi și-a spus părerea despre ea, Julia o acuză că ar căuta motive pentru a genera scandal sau situații neplăcute.

Citește și: VIDEO "Frate, vrei să te cerți cu mine?" Sebastian și Robi, scandal de proporții în "Casa Iubirii". Roberta, foc și pară după ce chiar ea a fost cea care a deschis un subiect arzător: "De ce te rățoiești?"

roberta

Roberta> „Ideea e că...”

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Roberta: Ideea e că dacă ele vin cu ceva, vin și eu și nu o să se termine nicioadată.

Julia: E vorba de chestiile astea care sunt mici săgeți ca să atace pentru că ea se așteaptă ca noi să venim să deschidem subiectul acela aici.

Roberta: Și voi când sunteți în vestiar și-mi aruncați săgeți și eu tac din gură?

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Julia: Ce săgeți ți-au fost aruncate?

Roberta: Păi au fost încheiate subiectele.

Julia: Uite, din nou. Acum nu vrea să se mai certe, dar acum aduce alte chestii care nu au treabă.

În tot acest moment, Sebastian nu a intervenit. Ce părere are acesta, care se află într-o cunoaștere cu Roberta? Pentru a afla mai multe, urmărește emisiunea “Casa Iubirii”, la Kanal D.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si