O eleva de 14 ani obsedata de criminalii in serie si-a injunghiat cea mai buna prietena. Pe "lista mortii" se aflau 60 de persoane, inclusiv mama si fratele agresoarei

O adolescenta in varsta de 14 ani din Marea Britanie a fost acuzata ca a incercat sa isi omoare cea mai buna prietena, o colega de clasa. Fata si-a injunghiat colega in curtea scolii.

A.S., miercuri 12 octombrie 2016 , 15:58

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Incidentul a avut loc anul trecut in luna aprilie in curtea scolii in care invatau cele doua eleve.
Atacatoarea si-a atras prietena intr-un loc ferit, sub pretextul ca are un cadou pentru ea. A pus-o sa inchida ochii si a injunghiat-o apoi in piept cu un cutit.
Din fericire rana a fost una superficiala si fata a putut sa fuga.
Anchetatorii au stabilit ca agresoarea este obsedata de criminalii in serie si ca intocmise o "lista a mortii" cu persoanele pe care urma sa le ucida. Pe aceasta lista se aflau 60 de persoane, inclusiv mama si fratele acesteia.
Desi tanara acuzata a nagat faptul ca a vrut sa isi omoare prietena si a sustinut ca a vrut doar sa o raneasca, judecatorii au gasit-o vinovata de tentativa de omor, relateaza publicatia britanica Metro.

Incidentul a avut loc anul trecut in luna aprilie in curtea scolii in care invatau cele doua eleve. Atacatoarea, care intre timp  a implinit 15 ani, si-a atras prietena intr-un loc ferit, sub pretextul ca are un cadou pentru ea. A pus-o sa inchida ochii si a injunghiat-o apoi in piept cu un cutit.

Din fericire rana a fost una superficiala si fata a putut sa fuga. Anchetatorii au stabilit ca agresoarea este obsedata de criminalii in serie si ca intocmise o "lista a mortii" cu persoanele pe care urma sa le ucida. Pe aceasta lista se aflau 60 de persoane, inclusiv mama si fratele acesteia.

Desi tanara acuzata a negat faptul ca a vrut sa isi omoare prietena si a sustinut ca a vrut doar sa o raneasca, judecatorii au gasit-o vinovata de tentativa de omor, relateaza publicatia britanica Metro.

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si