Incidentul s-a petrecut chiar in curtea scolii din localitatea olteana Dranovatu. Barbatul are 47 de ani si lucra cu alti muncitori la reteaua de apa.

Din declaratiile martorilor reiese ca el o urmarea pe copila de ceva timp si chiar ar fi incercat sa obtina numarul ei de telefon. Nu a reusit, insa, iar cand a vazut-o pe adolescenta in curte ar fi luat-o in brate si ar fi incercat sa o sarute.

"Copilul cand a venit de la scoala mi-a spus: mami, in scoala se afla peddofili, chiar asa mi-a spus. Ca mangaie o fata. I-a oferit bani unui copil ca sa-i ia prajituri. intreba copiii daca au numarul de telefon al fetei si daca au fete sa-i dea si lui", a declarat mama unui elev.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Copila a fugit in scoala si le-a spus profesorilor ce s-a intamplat. Oamenii au anuntat Politia.

In cauza, politistii efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de agresiune, sub coordonarea procurorului de caz.

In scoala a fost declansata procedura de cercetare disciplinara 0,16 musca 0,26 De la Inspectoratul scolar au plecat cativa inspectori, o comisie formata din inspectori care stat de vorba cu toate persoanele implicate.

Copila este in clasa a saptea si este crescuta de catre o bunica. Parintii ei au divortat si amandoi sunt plecati la munca in strainatate.

"Am solicitat primariei de domiciliu sa efectueze o ancheta in regim de urgenta sa stabileasca daca se impune sau nu masura de protectie pentru minora", a auntat purtatorul de cuvant al DGASPC Olt, Ioana Ciobanu.

Anchetatorii au audiat-o deja pe copila, dar si pe colegii ei.

Daca va fi gasit vinovat, agresorul risca o pedeapsa de pana la sapte ani de inchisoare.

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si