Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a informat miercuri, 20 octombrie, că ofițerii Secţiei 3 au fost semnalați marți, 19 octombrie, că o elevă de 15 ani ar fi fost pipăită în mai multe zone ale corpului de către mai mulţi colegi, în timp ce se afla în holul liceului la care studiază.

Citeste si: VIDEO EXCLUSIV! Noi amănunte în cazul bărbatului din Dâmbovița care și-a ucis mama bolnavă de Covid, apoi s-a sinucis. Cine este individul și ce scria în biletul de adio

Autoritățile au deschis dosar penal pentru agresiune sexuală

,,În urma verificărilor, poliţiştii au identificat trei elevi, doi în vârstă de 16 ani şi unul de 15 ani, din cadrul aceluiaşi liceu”, a informat IPJ Constanţa.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale a Poliției municipiului Constanța continuă cercetările. În acest caz autoritățile au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală. 

Citeste si: VIDEO| Un bărbat din Satu Mare, cercetat în LIBERTATE după ce a agresat un copil de 11 ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si