O elevă din Brăila este dată în urmărire națională și internațională. A fost sfătuită să meargă la psiholog. Declarațiile uluitoare ale dirigintei

Cosmina Ionela Vlad a dispărut de la domiciliu. De nouă zile atât familia cât și autoritățile o caută neîncetat.

K.B., joi 18 iulie 2019 , 15:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Eleva în vârstă de 18 ani absolvise Colegiul Național ”Gheorghe Munteanu Murgoci”, specializarea matematică-informatică şi a obţinut la BAC nota 8,36.

Ditiginta ei a declarat că în primii doi ani de studiu a fost o elevă foarte bună, dar din clasa a X-a ceva s-a întâmplat. A devenir retrasă și îngândurată. Într-o perioadă a avut chiar probleme cu absențele, iar pentru că nu comunica cu colegii, diriginta a îndrumat-o să meargă la psiholog.

Citeste si: Cazul Sorina. Lovitură dură dată de avocata familiei Șărămăt imediat după ce judecătorii au decis că fetița poate pleca în SUA

Citeste si: Anunțul PSD legat de candidatul lor la prezidențiale

"A fost o elevă destul de retrasă, fără să facă probleme, doar că, din când în când, avea absenţe. Eu, în calitate de dirigintă o tot ţineam din scurt, să nu lipsească. Am vorbit cu tatăl ei o dată și cu mama ei de două ori. Ea nu îi anunță când îi convocăm la ședința. Aveam un număr de telefon al părinților, dar nu era cel adevărat. Ea se străduia să fie bine, în primii doi ani a fost o elevă foarte bună, dar apoi a devenit retrasă, îngândurată. Și cu colegii era destul de rezervată. Tatăl ei era îngrijorat din cauza absențelor, dar și din cauza anturajului. După ce părinții au aflat adevărată situație școlară a Cosminei, ea nu a mai lipsit o perioada. A avut și notă scăzută la purtare din cauza absențelor. De altfel, nu făcea nicio problema. Era retrasă, părea că are niște probleme, nu a legat prietenii cu colegii, am îndrumat-o chiar să meargă la un psiholog. În ultimul an, la Fizică, doamna profesor era îngrijorată deoarece elevă părea că nu este suficient de pregătită, dar apoi s-a apucat mai mult de învățat. Scuză absențele pe motiv de sănătate, că nu s-a simțit bine sau nu s-a trezit. Stătea singură, în gazdă, foarte aproape de liceu", a declarat Covaci Daniela, diriginta Cosminei.

Citeste si: Fostul rege al Malaysiei a divorțat de femeia pentru care a renunțat la tron. Ce a aflat despre soția sa, fostă Miss Moscova

Citeste si: Kanal D pregateste un serial de comedie pentru aceasta toamna

Cosmina are următoarele semnalmente:
- înălţime 1,60 de centimetri, constituţie slabă, aproximativ 40 de kilograme ochii căprui, părul şaten, drept, lung peste umeri, prezintă pe partea dorsală, la nivelul bazinului, un tatuaj în formă de aripi de înger cu iniţialele “A” şi “C”.
În ziua dispariției purta rochie de culoare alb cu dungi negre, era încălţată cu sandale cu talpă normală tip leopard, având asupra sa şi un rucsac de culoare alb cu negru.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si