O eleva din Olt a obtinut o medie peste 9, dar a ramas nerepartizata la liceu. Cum a fost posibil asa ceva?

O eleva care a obtinut media 9.05 la examenul de Capacitate in judetul Olt a ramas nerepartizata la liceu dupa sesiunea de admitere. Acest lucru a fost posibil pentru ca ea si familia ei au completat o singura optiune la admitere, iar ea nu a intrat la acea unitate de invatamant.

C.I.P., joi 13 iulie 2017 , 15:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Fata a terminat ciclul gimnazial la liceul din Crimpoaia si a dorit sa isi continue studiile doar la Liceul Adventist din Bucuresti, asta fiind singura optiune bifata, restul optiunilor fiind excluse si de ea si de familia ei.

Cei de la Inspectoratul scoalr general Olt, prin vocea inspectorului Felicia Man, au spus ca au incercat sa o convinga pe fata sa completeze si alte optiuni, dar s-au lovit de refuzul ferm al ei si al familiei. "A completat o singura optiune, la Liceul Adventist din Bucuresti. Ea a vrut sa plece din judetul Olt, am incercat consilierea ei, dar nu a vrut un alt liceu. Nici parintii ei nu si-au dorit pentru ea un alt liceu. Insa, are posibilitatea sa se inscrie pe locurile ramase libere, sunt suficiente si vor fi publice", a declarat Felicia Man.

In judetul Olt, un numar de 250 de absolventi de gimnaziu au reusit sa intre la liceu,

desi multi dintre ei aveau medie de admitere mai mica de cinci. Cei mai multi dintre acesti elevi, 173 au medii cuprinse intre 4,67 si 4,99.

Cea mai mica medie de admitere in liceu este de 2,46, medie ce ii apartine unui elev de la Liceul Tehnologic Piatra Olt, elev care a fost repartizat la aceeasi institutie de invatamant, la specializarea mecanica.

In Olt, cinci elevi din judet au reusit sa intre la liceu cu media 10. 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu? Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si