O elevă le-a dat colegilor să mănânce prăjituri făcute cu cenuşa bunicii

O anchetă de amploare este în desfăşurare la o şcoală din California, după ce o elevă a adus prăjituri pentru colegii săi.

Author: M. P. marți 16 octombrie 2018 , 17:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Fata a făcut prăjituri în care a adăugat cenuşa bunicii sale, apoi le-a oferit colegilor.

Cazul a ieşit la iveală după ce un coleg şi familia lui au anunţat un post de televiziune şi au relatat întâmplarea.

„Fata le spunea tuturor că a dus la şcoală prăjituri care conţin cenuşă umană”,

a spus unul dintre elevi.

Potrivit sursei citate, băiatul a aflat despre incident când oficialii şcolii l-au intrebat dacă a mâncat şi el prăjituri, după care l-au făcut să semneze o declaraţie în care să îşi dea acordul că nu va spune nimănui despre incident.

Citeste si: Soţul ei a murit înainte de nuntă! Tânăra s-a îmbrăcat în rochie de mireasă şi i-a jurat iubire veşnică la mormânt

Ca urmare a apariţiei acestor informaţii, şi poliţia a deschis o anchetă.

„E un caz ciudat. N-am auzit să se fi înbolnăvit cineva sau să fie rănit din punct de vedere fizic sau psihic”, a spus locotenetul de poliţie Paul Doroshov.

Mai mult de atât, anchetatorii nu ştiu în ce categorie să încadreze acest incident: „Este atât de neconvenţional, că va trebui să facem mai multe cercetări.”

Potrivit presei loale, cel puţin 9 elevi ar fi mâncat prăjiturelele, iar alţi doi ar fi ajutat-o pe tânără să le gătească.

„Luăm în serios toate informaţiile privind posibile fapte indecvate şi am deschis o anchetă care, atunci când e necesar, implică şi poliţia. Când descoperim astfel de fapte, luăm măsuri disciplinare, dar vrem să şi remediem suferinţele din comunitate”, se precizează într-un comunicat al şcolii.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si