VIDEO | O familie din Reghin acuză că polițiștii au greșit adresa în momentul în care au efectuat o percheziție în casa lor. Reacția autorităților

O familie din Reghin s-a trezit dimineață cu ușa spartă de forțele speciale ale mascaților. Fără să pună prea multe întrebări, polițiștii i-au imobilizat pe cei din casă și au căutat în toată locuința un infractor periculos. Au lăsat în urma lor numai dezastru iar după ce au realizat că au greșit adresa, au plecat fără vreo explicație.

Reporter: Vlad Petrişor Author: M.A. luni 06 septembrie 2021 , 13:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cei doi soți din Reghin erau în casă alături de soacră și cei patru copii.

Au spart ușa și imediat au imobilizat întreaga familie

La 6 dimineața în curtea lor au năvălit polițiștii cu misiunea clară de a reține un infractor căutat de mai multe zile.

„Eram aici! Așa! Nu mă lăsa să mă ridic deloc de pe jos! Vedeți? Așa am fost! Și așa călcau pe mine cu picioarele și mă loveau!” 

Citeste si: Peste 50 de percheziții au avut loc în Bihor. Printre cei vizați sunt notari și avocați

Oamenii acuză că polițiștii au fost extrem de violenți și i-au traumatizat pe cei patru copii.

„Nici nu au bătut la ușă! Doar au spart ușa și au intrat peste mine și m-au aruncat jos din pat! Uitați! De aici au intrat din curte...și poarta din față au rupt-o!(...) Plangeau toți! Pe copil l-au prins de mână, l-au strâns și scos afară!”

Citeste si: VIDEO| Un bărbat de 40 de ani și-a amenințat rivalii cu moartea, prezentându-și arsenalul de arme într-un live postat pe rețelele de socializare

Mascaţii nu doar că au lăsat în urma lor un întreg dezastru în urma lor, dar au şi plecat fără să le dea vreo explicație, acuză oamenii!

„Singur m-a ținut aici! I-am zis măi omule pe cine căutați? Căutăm pe un anume bărbat! Aici nu este, domnule! Și a venit un comandant și m-a intrebat unde e omul? I-am spus că nu știu! Și a aruncat patul jos!”

Reacția autorităților

Reprezentanții IPJ Mureș spun că la adresa menționată existau indicii temeinice care arătau că în locuința respectivă s-ar fi ascuns o persoană „care se sustrage urmăririi penale și pe numele căreia Tribunalul Mureș a emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, în lipsă, fiind cercetată în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la omor, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase”.

Mai multe intervenții ale mascaților au avut loc în mai multe locații din municipiul Reghin.

”Precizăm faptul că, în conformitate cu Codul de Procedură Penală, ,,În vederea executării mandatului de arestare preventivă, organul de poliţie poate pătrunde în domiciliul sau reşedinţa oricărei persoane fizice, fără învoirea acesteia, precum şi în sediul oricărei persoane juridice, fără învoirea reprezentantului legal al acesteia, dacă există indicii temeinice din care să rezulte bănuiala rezonabilă că persoana din mandat se află în domiciliul sau reşedinţa respectivă".

Totodată, cu privire la aspectele semnalate, referitor la modul de acțiune, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Mureș a dispus efectuarea de verificări, prin Biroul Control Intern, în vederea stabilirii situației de fapt și lămuririi tuturor aspectelor ce țin de cauză.”, a fost comunicatul emis de reprezentanții IPJ Mureș. 

Citeste si: VIDEO. Percheziții la o clinică de înfrumusețare din București, frecventată de vedete. Ar fi făcut intervenții estetice fără a avea dreptul

VIDEO- Ce spune familia despre intervenția mascaților:


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si