Agresorul femeii este chiar fostul soț. Aceasta este mama a cinci copii și a obținut ordin de protecție. Totul s-a întâmplat în data de 22.03.2023, atunci când fostul soț a agresat-o fizic, respectiv a lovit-o cu pumnul în zona feţei, lovitură în urma căreia i-a afectat dantura.

Citește și: O tânără de 25 de ani l-a bătut pe tatăl iubitului ei, după ce l-a acuzat că i-a atacat sora/” Îmi pare rău pentru ceea ce am făcut”

În urma reclamării unei agresiuni fizice în public, împotriva pârâtului, s-a emis începând cu data de 22.03.2023, de către Poliția Municipiului Satu Mare, un ordin de protecţie provizoriu, confirmat la data de 23.03.2023 de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Citește și: Un român a fost arestat preventiv după ce a lovit în cap un bărbat, în repetate rânduri

O tânără de 25 de ani l-a bătut pe tatăl iubitului ei, după ce l-a acuzat că i-a atacat sora/” Îmi pare rău pentru ceea ce am făcut”

O tânără de 25 de ani l-a bătut pe tatăl iubitului ei împreună cu tatăl său în furia beției, după ce l-a acuzat că i-a atacat sora mai mică. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Sarah Crowe, în vârstă de 25 de ani, "a văzut roșu" când s-a aruncat asupra lui Christopher Ellams într-un club social din Runcorn, Cheshire. Ea l-a acuzat pe bărbatul în vârstă de 50 de ani că a atacat-o pe sora ei în timp ce se aflau la o ceremonie de premiere sportivă, conform The Sun.

Tânăra mamă a trebuit să fie târâtă de prietenul ei Chris- care este fiul lui Christopher- pentru a nu-l lovi cu piciorul.

Citește și: Pușcăriașul eliberat după o condamnare de 241 ani de închisoare a spus care e cel mai ciudat lucru descoperit în anul 2023

Tatăl lui Crowe, Paul, în vârstă de 56 de ani, s-a năpustit și el asupra lui Christopher Snr într-o agresiune ''prelungită, persistentă și urâtă''.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la locul faptei, unde a fost arestată perechea formată din fiică și tată. După ce s-a trezit din beție, Crowe a fost interogată și le-a spus ofițerilor că Christopher a lovit-o pe sora ei mai mică.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si