Sarah Crowe, în vârstă de 25 de ani, "a văzut roșu" când s-a aruncat asupra lui Christopher Ellams într-un club social din Runcorn, Cheshire. Ea l-a acuzat pe bărbatul în vârstă de 50 de ani că a atacat-o pe sora ei în timp ce se aflau la o ceremonie de premiere sportivă, conform The Sun.

După ce s-a trezit din beție, tânăra a fost interogată

Tânăra mamă a trebuit să fie târâtă de prietenul ei Chris- care este fiul lui Christopher- pentru a nu-l lovi cu piciorul. Tatăl lui Crowe, Paul, în vârstă de 56 de ani, s-a năpustit și el asupra lui Christopher Snr într-o agresiune ''prelungită, persistentă și urâtă''.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la locul faptei, unde a fost arestată perechea formată din fiică și tată. După ce s-a trezit din beție, Crowe a fost interogată și le-a spus ofițerilor că Christopher a lovit-o pe sora ei mai mică.

Citește și: Un român a fost arestat preventiv după ce a lovit în cap un bărbat, în repetate rânduri

Tânăra mamă a trebuit să fie târâtă de prietenul ei Chris - care este fiul lui Christopher - pentru a nu-l lovi cu piciorul

Tânăra mamă a trebuit să fie târâtă de prietenul ei Chris - care este fiul lui Christopher - pentru a nu-l lovi cu piciorul

[Sursa foto: The Sun]

"L-am lovit pe tatăl iubitului meu pentru că a lovit-o pe sora mea mai mică și am văzut roșu. Nu am o relație cu tatăl iubitului meu. Este inexistentă'', a spus tânăra.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Un tribunal a auzit că Crowe a continuat să-l lovească pe Christopher în timp ce acesta zăcea fără apărare pe podea. Tatăl Paul a refuzat inițial să comenteze rolul său în atac, dar ulterior a recunoscut: ''Ar fi trebuit să mă ocup altfel. Îmi pare rău pentru ceea ce am făcut”.

Bărbatul de 56 de ani a fost tratat la spital

Christopher a fost tratat pentru o tăietură la cap  și una sub ochi- dar a refuzat să facă declarații polițiștilor.

Nu se știe dacă se confruntă cu vreo acțiune a poliției pentru afirmațiile că a lovit-o pe sora lui Crowe. Iar procurorii au declarat că nu există nicio dovadă de pe camerele de supraveghere care să arate că victima a lovit-o pe femeie.

"A fost primit un apel la 999 în legătură cu o bătaie, iar raportul a fost făcut de managerul acelui local. La sosirea poliției, Sarah Crowe a fost identificată de ofițeri ca fiind implicată. Partea vătămată este văzută cu răni grave la nivelul feței, dar refuză să le dezvăluie ofițerilor cum a suferit rănile sau cine a fost implicat. Poliția a examinat camerele de supraveghere din interiorul și din afara clubului, care au arătat-o pe Sarah Crowe certându-se cu domnul Ellams în interiorul clubului”, a explicat procurorul Angela Blackmore.

Christopher a fost tratat pentru o tăietură la cap și una sub ochi - dar a refuzat să facă declarații polițiștilor

Christopher a fost tratat pentru o tăietură la cap și una sub ochi - dar a refuzat să facă declarații polițiștilor

[Sursa foto: The Sun]

Citește și: O femeie a fost arestată după ce a intrat într-o școală, din România, și a bătut două eleve

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Cei doi, ambii din Runcorn, au fost condamnați la 12 luni de închisoare cu suspendare timp de doi ani și li s-a spus să plătească 307 lire sterline fiecare. Lui Crowe i s-a ordonat să efectueze 100 de ore de muncă neremunerată și 20 de zile de activitate de reabilitare.

De asemenea, lui Paul i s-a cerut să efectueze 35 de zile de activități de reabilitare cu serviciul de probațiune.

"Este corect să spunem că un factor de influență în acest caz, în ceea ce o privește pe domnișoara Crowe, este cantitatea de băutură pe care a consumat-o", a declarat avocatul lor, Peter Green.

La pronunțarea sentinței, judecătorul Gillian Beckett a declarat că pedepsele cu închisoarea au fost suspendate din cauza "perspectivei realiste de reabilitare".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si