Accidentul s-a produs pe DN 2 (E 85), in zona localitatii Comisoaia din judetul Buzau.

Din primele date furnizate de purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Buzau, Mihail Draghiciu, accidentul s-a produs dupa ce un sofer de 59 de ani, din Ramnicu Sarat, care conducea un autoturism Ford, a intrat pe soseaua europeana de pe un drum lateral, fara a acorda prioritate. Masina a fost lovita de un autoturism Mercedes care circula de la Buzau spre Ramnicu Sarat si era condus de un ramnicean in varsta de 33 de ani.

Impactul a fost atat de puternic incat masina care a intrat de pe camp a fost distrusa. Ambii soferi au fost raniti, in timp ce o femeie de 56 de ani care se afla in prima masina a murit.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

De asemenea, in urma testarii cu aparatul etilotest, in cazul soferului in varsta de 33 de ani a rezultat o concentratie alcoolica de 0.70 mg/l alcool pur in aerul expirat.

In acest caz, politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs accidentul.

In urma accidentului, traficul pe DN 2 (E 85), in zona Comisoaia, a fost blocat pe ambele sensuri.

La ora transmiterii acestei stiri, circulatia se desfasoara pe un fir, alternativ, informeaza Centrul Infotrafic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si