O femeie a fost găsită după 36 de ore de când prietena sa îi anunțase dispariția în mare. Aceasta a intrat să înoate, dar valurile mării au dus-o până la 80 de km în larg.

A fost salvată după 36 de ore 

Incidentul miraculos a avut loc în Japonia. O femeie de cetățenie chineză a intrat în mare pentru a înota. Aceasta era însoțită de prietena sa care, îngrijorată că femeia nu se mai întoarce din apă, a alertat autoritățile.

Citește și: Raportul medico legal arată care a fost, de fapt, cauza morții Dianei, fata ucisă de urs! Nu mușcăturile animalului i-au adus moartea cruntă

O amplă misiune de căutare a Pazei de Coastă a fost desfășurată.

"Era în jurul orei 19.55 pe 8 iulie când am primit informaţia, după ce prietena femeii a anunţat dispariţia ei", a declarat pentru AFP un responsabil local din cadrul pazei de coastă japoneze.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune- wowbiz.ro

După 36 de ore de căutări, femeie a fost găsită în viață, plutind în mare, la 80 de km distanță de locul unde intrase în apă.

Aceasta le-a mărturisit autorităților că a fost luată de valuri și dusă în larg.

Identitatea acesteia nu a fost făcută publică. Femeia a reușit să stea la suprafața apei pentru că se afla într-un colac. Obiectul care a ținut-o deasupra apei aproape două zile a fost și cel care a condus-o mai ușor, în larg, pentru că, potrivit acesteia, colacul o împiedica să se apropie de mal prin valuri.

Citește și: „Mi-am dat seama că ceva s-a întâmplat” Mama Dianei, fata ucisă de urs, paralizată de durere! Femeia a avut o presimțire sumbră chiar în momentele în care fiica ei a fost atacată de urs! Cine era, de fapt, băiatul cu care se afla în momentul tragediei

O femeie a plutit în mare 36 de ore, după ce a fost dusă de valuri în larg.

[Sursa foto: istockphotos]

"Există 80 de kilometri în linie dreaptă (între plajă şi locul unde înotătoarea a fost salvată), însă se presupune că ea a plutit în derivă pe o distanţă şi mai mare", a mai declarat responsabilul local din cadrul pazei de coastă japoneze. 

Femeia care a supraviețuit în mare, plutind 36 de ore, a fost transportată la spital. Viața acesteia este în afara oricărui pericol.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si