O autospecială, cu echipaj din paramedici, a intervenit pentru a ajuta o femeie aflată în șoc anafilactic, în urma unei înțepături de bondar.

Citeste si: O fetita aflata in soc anafilactic a fost dusa de catre politisti in brate, la spitalul din Constanta pentru ca ambulanta nu putea sa ajunga la ea

Victima de 50 de ani nu a răspuns la manevrele medicilor și a murit.

Aceasta era din comuna Gradiștea, sat Obislavu.

Citeste si: Bărbat de 40 de ani din Iași, decedat după ce a fost înțepat de o albină

Un bărbat a decedat după ce a fost înțepat de o albină

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Ion Neculce din județul Iaşi, a decedat, la scurt timp după ce a fost înţepat de o albină.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Detalii șocante din accidentul cu Maserati în care și-au pierdut viața trei tineri. Cine erau victimele

Bărbatul a intrat în șoc anafilactic după o înţepătură de albină, transmite presa locală. Potrivit SMURD Iași,  echipajul medical de urgență a găsit pacientul inconştient.  În timpul mobilizării şi introducerii acestuia în ambulanţă pacientul a suferit un stop cardio respirator și nu a mai putut fi resuscitat.

Citeste si:  A murit un cunoscut om de afaceri din România, după ce a fost înțepat de albine

Bărbatul a murit în ambulanță

La caz a mers o ambulanţă de tip C2, cu medic, de la substaţia Serviciului de Ambulanţă Judeţean din Târgu Frumos, care a găsit pacientul inconştient", a declarat Diana Cimpoeşu, coordonatorul SMURD Iaşi. 

Citeste si: Un iesean a murit dupa ce a fost atacat de un roi de albine, intr-o caruta. Fratele sau, intepat si el de albine, a fost dus la spital

În timpul mobilizării şi introducerii acestuia în ambulanţă  pacientul a suferit un stop cardio respirator.   "S-au început manevrele de resuscitare cardio respiratorie, însă din păcate pacientul nu a răspuns manevrelor", a precizat șefa UPU-Smurd Iași.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si