Carantină strictă la intrarea în Israel, chiar și pentru cei vaccinați

Israelul va înăspri din nou regulile pentru călătorii care intră în ţară, din data de 16 iulie aceştia fiind obligaţi să se izoleze până la primirea unui rezultat negativ la testul de coronavirus, o măsură luată din cauza creşterii numărului de infectări.

Author: Razvan Ilie vineri 09 iulie 2021 , 19:16

Ministerul Sănătăţii din Israel a transmis vineri că numărul infectărilor a crescut semnificativ în ultima săptămână, azi fiind raportate 450 de cazuri noi, inclusiv 39 grave.[Sursa foto: ECDC]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Noi restricții dure în Israel. Toate persoanele, inclusiv cele complet vaccinate şi cele care s-au vindecat de pe urma COVID-19, vor trebui să intre într-o carantină de 24 de ore după intrarea în ţară, sau cel puţin până la aflarea

rezultatului testului la coronavirus efectuat pe aeroport, a anunţat Ministerul Sănătăţii. Testarea pe aeroport este obligatorie.

Citeste si: Vaccinați infectați în Israel

Carantină suplimentară pentru țările din zona roșie

În prezent este permisă intrarea în Israel doar a unui număr limitat de turişti vaccinaţi. Orice persoană sosită din ţări pentru care s-a emis o alertă specială de călătorie din cauza incidenţei ridicate a infectărilor trebuie să intre într-o carantină suplimentară de 10 zile, a indicat ministerul.

Citeste si: Israelul, cea mai ridicată rată de infectări din ultimele 3 luni

Noile cazuri din Israel, cu tulpina Delta

Anterior au existat excepţii pentru persoanele vaccinate sau care trecuseră prin infecţia cu coronavirus, potrivit Agerpres. Ministerul Sănătăţii din Israel a transmis vineri că numărul infectărilor a crescut semnificativ în ultima săptămână, azi fiind raportate 450 de cazuri noi, inclusiv 39 grave.

Majoritatea cazurilor noi sunt provocate de varianta Delta, mai contagioasă, depistată iniţial în India. Din cei 9,3 milioane de locuitori din Israel, peste 5,7 milioane au primit o doză de vaccin împotriva COVID-19, dintre care 5,2 milioane au încheiat schema de vaccinare.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si