Într-un TikTok viral care a strâns milioane de vizualizări, Jessica Higgs, o mamă din Georgia, a vorbit despre modul în care și-a ascultat intuiția în timpul unei livrări de mâncare.

„Am simțit că e ceva suspect în casă”

Clienta care plasase comanda pentru tatăl ei a rugat-o pe Jessica Higgs să lase pungile pe verandă și să își continue drumul, relatează Today.com.

„Am ajuns acolo și ceva îmi spunea: Trebuie să-l ajuți pe acest om”, își amintește femeia în videoclip. „Nu ar trebui să intri în casa cuiva, dar mi-am folosit intuiția și curajul și am dus cumpărăturile înăuntru.”

Citește și: Cum arată viața de dincolo pentru Linda, care a fost timp de 15 minute în moarte clinică

În clipa în care a pătruns în locuință, Higgs a observat că bărbatul în vârstă nu era bine.

Jessica Higgs i-a trimis un mesaj fiicei clientului pentru a-i anunța că tatăl ei „arăta bolnav”. Ea a mai menționat în discuția cu fiica bătrânului că în casă era un miros puternic de propan.

Higgs, care se simțea amețită, i-a sugerat clientei că ar putea să existe o scurgere de gaz.

„Plâng din cauza a ceea ce femeia mi-a spus azi dimineață”

Femeia a răspuns că îl va pune pe fiul ei să meargă de urgență la bunicul lui să vadă despre ce e vorba- și a schimbat bacșișul lui Higgs de la comanda online de la 14 dolari la 100 de dolari.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În videoclip, Higgs începe să plângă în timp ce povestește ce s-a întâmplat în continuare. „Plâng din cauza a ceea ce femeia mi-a spus azi dimineață”, spune ea.

„Când fiul meu a mers să-l verifice pe tatăl meu, s-a dovedit că exista o scurgere de gaz. Cu siguranță i-ai salvat viața tatălui meu și a fiului meu mai mic care se afla în aceeași casă”, i-a mărturisit femeia.

Citește și: VIDEO- Lipsa de livratori în România- unul dintre motivele pentru care se angajează tot mai mulți străini

„Sunt doar un simplu curier livrator, continuă Higgs printre lacrimi. "Dar dacă vezi ceva acolo unde duci cumpărăturile, nu poți să nu te implici și să pleci indiferent. Sunt atât de fericită că am văzut că exista o problemă și că nu am decis să îmi văd de treabă", spune ea.

Cuvinte de apreciere pentru gestul femeii

Sute de mii de oameni au comentat videoclipul lui Higgs, inclusiv modelul Bella Hadid și starul Disney Dove Cameron.

„Nu am cuvinte pentru cât de mult m-a mișcat asta. Sunt atât de recunoscător că exiști”, a scris Cameron.

„Suntem inspirați în mod constant de oameni incredibili care aleg să fie curieri livratori și au în mod intenționat un impact pozitiv în viața altora”, a declarat un reprezentant al lanțului de distribuție pentru Today Food.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: Un român, curier în Marea Britanie, este revoltat după ce nu și-a mai primit salariul: „Nu ai timp să mergi nici la toaletă!”

Gazul propan este foarte inflamabil și buteliile sau rezervoarele nu trebuie depozitate niciodată în interior. Potrivit Propane.com, simptomele inhalării de propan includ greață, amețeli, dureri de cap și bătăi neregulate ale inimii. Expunerea semnificativă la propan poate duce la moarte.

Site-ul notează că, în timp ce propanul în stare naturală este inodor, companiile adaugă o substanță chimică pentru a-i da un miros de ou putred sau de sconcs, astfel încât scurgerile să poată fi detectate.

Acest miros suspect i-a dat lui Jessica senzația că este ceva în neregulă în acea casă și a sunat-o de urgență pe clienta sa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si