Arifa Sultana, 20 de ani, a născut gemeni la numai 26 de zile după ce ieșise din maternitate. Explicația este una cât se poate de plauzibilă, femeia avea două utere, însă medicii nu au observat asta atunci când Arifa a mers să nască prima oară.

Citeste si: Un stareț de la o mănăstire din Argeș îi amenință pe enoriași și îl înjură pe președintele Iohannis! "În pădure cu voi. "Vă dau şi peste bot şi vă scot dinţii!"

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Pentru cea de-a doua sarcină, medicii au intervenit de urgență printr-o operație de cezariană și femeia a adus pe lume gemeni, un băiat și o fată.

La numai câteva zile dupa cea de-a doua naștere, femeia a părăsit spitalul cu toți cei trei copii, fără a avea complicații post-operatorii, însă deschis o investigație cu privire la faptul că spitalul unde s-a aflat tânăra nu a detectat a doua sarcină atunci când au ajutat-o să nască prima dată. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si