Vicki Spencer din Florida este o mare iubitoare de animale și a început să dezvolte propria sa rasă de câine lup în anul 2011, atunci când s-au născut primii patrupezi Blue Bay.

Ea a dorit să îi unească cu rasa ciobănesc german pentru a reda trăsăturile similare lupului, păstrând în același timp trăsăturile specifice câinelui.

Citește și: VIDEO- Pisica Transylvanian, prima rasă românească. Festivalul dedicat pisicilor se desfășoară la Iași

Dorința de perfecțiune a împins-o să creeze o nouă rasă de câini

Vicki a analizat cu meticulozitate fiecare câine care avea potențial, în special pe cei ale căror trăsături semănau cu cele ale unui lup. Ea a început procesul în 1994, după ce a lucrat cu câini lupi și a dezvoltat o pasiune imensă pentru ei.

„Am vrut să dezvolt această nouă rasă pentru că îmi doream ceva pe care nu l-am putut găsi la nicio rasă de câini. Am lucrat cu câinii me lupi încercând să produc cei mai dulci, mai prietenoși și mai puternici câini”, a spus Vicki pentru Newsweek, potrivit Mirror.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

O femeie și-a inventat propria rasă de câine lup, după încercări eșuate de a-și găsi animalul de companie perfect

Animal Watch

„Am descoperit că lupul și câinii lup erau animale care aveau aproape tot ce ți-ai putea dori, dar natura lor necesară pentru a supraviețui în sălbăticie nu le servește bine în lumea umană”, a mai spus ea.

Cu ce sunt speciali câinii lui Vicki?

Cu ajutorul unui câine lup cu blana albăstruie pe nume Sterling, ea a reușit să producă primii ei câini lupi, înainte de a adăuga, mai apoi, ciobănești germani în amestec.

Primul câine de acest fel s-a născut în 2011 și este un animal mare, albastru sau gri, cu ochii deschisi la culoare.

Citește și: Medicii au decis să-i amputeze un picior femeii care s-a născut cu picioare anormal de mari doar pentru ca acesta să „crească înapoi”: „Uită-te la dimensiunea acestor picioare!”

Animalul creat de Vicki are „inteligența superioară și frumusețea” unui lup. Femelele ajung la 85 de lire sterline, iar masculii pot ajunge până la 105 lire sterline.

Vicki este singurul crescător de câini Blue Bay. Totuși, această rasă se găsește peste tot în lume.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si