Paula Tribbeck, o femeie în vârstă de 48 de ani, care în trecut a ocupat funcția de director financiar la Wessex Cancer Trust, a furat suma uriașă de bani pentru a-și finanța stilul de viață luxos, în timp ce organizația de caritate a organizat mai multe strângeri publice de fonduri într-o încercare disperată de a supraviețui, s-a prezentat în instanță, potrivit jurnaliștilor de la  Mirror.

Citește și: Caz șocant în UK! Un bărbat a încercat să fure un copil chiar de lângă mama sa

Gestul incredibil al fostei directoare financiare a fost descoperit abia în anul 2019, atunci când colegii ei au intrat în birou ei. Acolo, aceștia au descoperit un depozit de coduri folosite pentru a accesa conturile bancare. Tribbeck va petrece doi ani în spatele gratiilor, condamnarea ei începând în această săptămână. Un magistrat i-a ordonat inculpate să ramburseze doar 1 euro, în următoarele șapte zile.

Judecătorul a dat verdictul: Tribbeck a returnat organizației doar 1 euro

Mai mult, avocatul femei susține că aceasta nu mai are deloc bani și că nu va fi capabilă să ramburseze suma colosală pe care și-a însușit-o pentru a pleca în vacanțe exotice sau pentru a-și cumpăra haine de lux. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Alina s-a stins din viață, fiind însărcinată în nouă luni, în brațele medicilor. Românca a murit împreună cu fetița din pântec

„Ea  mai  nu are nimic. Nu există fonduri disponibile. S-a u  cheltuit la fel de repede cum a u  venit,  pe vacan țe ”,  a declarat judecătorul în instanță.

Paula Tribbeck a devenit parte din organizația de caritate încă de pe vremea când era doar o adolescentă. În anul 2010, aceasta a ocupat funcția de director financiar și a fost responsabilă pentru înregistrarea tuturor tranzacțiilor financiare ale organizației. Femeia a transferat în contul ei personal pe parcursul a șase ani mai bine de 100.000 de euro.

Citește și: FOTO- Imagini înfiorătoare cu un imigrant care înjunghie un student, în încercarea de a fi expulzat din Marea Britanie/Avocat: ”Se prezintă ca o persoană foarte naivă. A experimentat remușcări”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si