În jurul orei 20:00, polițiștii au fost sesizați în urma apelului la 112 că pe raza comunei din Teleorman s-a produs accidentul. „Din primele cercetări a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 24 de ani din comuna Măldăieni conducea un autoturism pe DC42, pe raza localității de domiciliu, a acroșat un pieton care s-ar fi angajat neregulamentar în traversarea drumului, prin loc nepermis, fără a se asigura corespunzător”, se arată într-un comunicat al Poliției Teleorman, potrivit cronicadeteleorman.ro.

Citeste si: Keremcem face anunţul cel mare! Indragitul actor turc traieste o frumoasa poveste de dragoste

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Celebra Cardi B, fascinată de “Suleyman”! Iată care a fost replica dată de Berguzar Korel, soția faimosul actor Halit Ergenc: “Al cui este acest bărbat oare? Al meu!”

În urma testării cu aparatul alcooltest, șoferul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. I s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările continuă, la finalizarea acestora urmând a fi propusă soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si