Copila a fost găsită la marginea unui drum județean din localitatea Boarta de un grup de muncitori, care au alertat imediat autoritățile. Serviciul de Ambulanță Sibiu s-a deplasat imediat la fața locului. 

Care este starea fetiței

Totodată, reprezentanţii Direcţiei de Protecţie a Copilului au anunţat că fetiţa va fi dată în plasament la un asistent maternal după externare, automat mama fetiței decăzând din drepturi.

Fetița a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Mediaş, pentru investigaţii suplimentare.

Citește și: VIDEO. Un fotbalist de 21 de ani s-a prăbușit pe teren și a murit în urma unui atac de cord

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Starea medicală a fetiţei era relativ bună, fără mărci vizibile traumatice şi fără semne de hipotermie ”, au declarat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Sibiu.

„La faţa locului, poliţiştii au constatat că este vorba despre o fetiţă de vârstă fragedă, mama acesteia fiind identificată şi depistată în foarte scurt timp. Este vorba despre o tânără în vârstă de 22 de ani, din localitatea Târnava.

Mama şi fiica au fost transportate la Spitalul Municipal Mediaş, fetiţa în vârstă de 5 săptămâni rămânând internată ”, a precizat IPJ Sibiu.

Polițiștii au identificat-o pe mama copilei

În acest caz s-au sesizat și reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sibiu. 

Citește și: O bătrână din Călărași, care a prezentat dureri groaznice, a acuzat că a așteaptat mai bine de 3 ore în fața spitalului fără să fie băgată în seamă

Reprezentanţii DGASPC Sibiu s-au deplasat în regim de urgenţă la sediul Poliţiei Târnava pentru a discuta cu mama minorului, care a fost identificată de reprezentanţii Poliţiei, ocazie cu care s-a constatat faptul că aceasta nu mai doreşte să se ocupe de creşterea şi îngrijirea copilului. În momentul de faţă, copilul a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă şi internat în cadrul Spitalului Municipal Mediaş ”, au reprezentanţii DGASPC Sibiu.

Totodată, poliţiştii au început o anchetă penală care vizează săvârşirea infracţiunilor de abandon de familie şi rele tratamente aplicate minorului. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si