Un accident grav a avut loc în satul Constantin Brâncoveanu, comuna Dragalina, județul Călărași. Acesta s-a soldat cu patru victime, dintre care una în stare gravă.

Citeste si: Accident pe DN 1: doi bărbați au fost răniți

Mai mulți pompieri militari au intervenit la fața locului cu o autospecială SMURD. Un elicopter SMURD a ajuns pentru a transporta la spital victima aflată în stare gravă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Un polițist a fost spulberat de o mașină în timp ce verifica actele altui autoturism

Un polițist a fost spulberat de o mașină în timp ce verifica actele altui autoturism

Un agent de circulație a fost lovit în plin de un autoturism în timp ce verifica actele unei alte mașini.

Accidentul s-a produs în jurul orei 06:30, pe DJ 106, în localitatea Nocrich-Sibiu. Două autoturisme care circulau în direcții opuse au intrat în coliziune și au spulberat un polițist.

Acesta a fost rănit și transportat la spital. În accident au fost implicate patru persoane, iar la fața locului au intervenit trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic.

Citeste si: Tragedie la Cluj. Un tânăr de 23 de ani a murit după ce a căzut dintr-o căruță

Persoanele au fost găsite conștiente

„Salvatorii au evaluat din punct de vedere medical toate cele patru persoane, acestea erau conștiente însă trei persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Sibiu.

Este vorba de un bărbat de 32 de ani cu traumatism cranio-cerebral și dureri la membrele inferioare, o femeie de 50 de ani cu dureri toracice și o femeie de 23 de ani cu traumatism cranio-cerebral. O persoană a refuzat transportul la spital”, a menționat purtătoarea de cuvânt a ISU Sibiu, Andreea Ștefan.
Polițistul s-a ales cu leziuni la picioare și la cap.

Citeste si: Misiune grea pentru pompierii din județul Teleorman! Un adolescent a fost strivit de un perete în timpul demolării unei case

Un alt accident a avut loc în această dimineață, între Avrig și Porumbacu de Jos, unde un autoturism a intrat într-un TIR staționat în afara carosabilului. Salvatorii au descarcerat un bărbat de 46 de ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si