Alături de victima în vârstă de 82 de ani, se află în aceste momente cei doi fii ai ei, care se ocupă alternativ de mama lor, fiind atenți să nu petreacă nici un minut singură. Pensionara suferă de Alzheimer și a uitat mai multe detalii ale bătăilor violente pe care i le aplica românca, dar pensionara a rămas cu frica de a fi pedepsită.

O îngrijitoare româncă este acuzată că a maltratat-o pe bătrâna pe care o avea în grijă: „Mama mea e terorizată!”

O îngrijitoare româncă este acuzată că a maltratat-o pe bătrâna pe care o avea în grijă: „Mama mea e terorizată!”

[Sursa foto: istock.com]

Citește și: Povestea românului care și-a regăsit familia după ce și-a pierdut memoria. Toată lumea îl credea mort

„Adesea ne întreabă: dar dacă nu mănânc bomboana pe care mi-ai dat-o, mă pedepsești? Atât eu, cât și fratele meu o liniștim. Acea femeie a stat cu mama mea timp de patru luni și doar câteva ore pe zi. Nici eu, nici fratele meu nu am bănuit vreodată că ea consumă băuturi alcoolice. Nici soțul femeii nu ne-a spus vreodată nimic. În schimb, poliția locală a găsit în geanta ei în ziua respectivă o sticlă goală de lichior.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Întoarcerea anticipată a fratelui meu acasă a fost providențială.

A auzit gemete. A mers în baie și a găsit-o atât pe mama mea, cât și pe badantă întinse pe podea. Baia era inundată, iar mama mea era dezbrăcată. Badanta, sub influența alcoolului, nu se putea ține pe picioare și avea o atitudine violentă față de mama. Fratele meu a sunat imediat la serviciul de urgență.”,  a povestit unul dintre fii femeii.

Bătrâna care suferă de Alzheimer ar fi avut parte de bătăi crunte 

În urmă cu o săptămână, la domiciliul pensionarei în vârstă de 82 de ani a ajuns în regim de urgență o patrulă a poliției locale și o ambulanță. După ce a constatat rănile de pe trupul femeii, echipajul medical a decis să o transporte pe victimă la spitalul din Vasto.

În momentul în care oamenii legii italieni au încercat să vorbească cu îngrijitoarea, aceasta a opus rezistență și i-a atacat, din cauza faptului că se afla în stare de ebrietatea. Românca în vârstă de 57 de ani a fost denunțată apoi la Parchet.

Citește și: Noi detalii în cazul morții Anicăi. Autopsia a scos la iveală adevărul: Românca a fost ucisă

Din cauza bolii cu care se luptă, pensionara nu este în stare să povestească clipele de coșmar prin care a trecut în propria casă sau să precizeze de cât timp avea românca comportamentul violent față de aceasta.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Cu toate acestea, cei doi fii ai bătrânei au luat decizia să se adreseze unui avocat.

Inculpata se află momentan în libertate. Românca va trebui să răspundă și pentru rezistență opusă față de autoritățile publice.

Citește și: O îngrijitoare româncă a fost găsită fără suflare în locuința ei din Italia. Care a fost cauza decesului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si