Presa internațională susține că tânăra mireasă ar fi suferit un atac de cord chiar în timpul ceremoniei.

O mireasă din India a decedat în timpul ceremoniei

Cele două familii au decis ca nunta să meargă mai departe, iar locul miresei decedate să fie luat de sora mai mică a acesteia.

Citește și: VIDEO. O mămică s-a închis în casă timp de 3 ani cu fiul ei, de frica COVID. Poliția a scos-o acum cu forța

 " Iată cât de de unică folosință și înlocuibile sunt fetele în societatea indiană", a scris pe Twitter cântăreața Chinmayi Sripaada.

Întâmplarea a stârnit un val de reacții negative

" Cred că asta este valoarea vieții unei femei...", a scris pe Twitter Kanika Sikka, o jurnalistă. Dibyesh Anand, un utilizator de Twitter, a spus" când femeile sunt văzute ca o proprietate".

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Cine este cea mai bogată româncă din lume? Femeia trăiește o viață ca în povești

În 2021 o altă mireasăa suferit un atac de cord chiar în timpul ceremoniei, iar familiile au convenit ca aceasta să fie înlocuită tot cu sora ei.

Iulia a vorbit despre căsătoria cu Salman Khan

„Sunt de părere că e mai important cum se simt oamenii unul lângă celălalt. Să petreci timp împreună e mai important ca orice. La un moment dat, mi s-a pus continuu această întrebare.

Până și părinții mei m-au întrebat când am de gând să mă mărit. Am întrebat-o pe mama: ''Își dorești să mă vezi fericită sau îți dorești să mă vezi căsătorită?'' A fost ultima dată când mi-a mai pus această întrebare. Așa că sunt de părere că e mai important să fii fericită lângă cineva și să petreci timp de calitate cu el și să ai o conexiune bună cu el'', a declarat Iulia Vântur, potrivit   libertateapentrufemei.ro.

Citește și: Scandal la bordul unei aeronave rusești. O femeie s-a dezbrăcat la bustul gol și a mușcat un însoțitor de zbor

„Nu cred în căsătorie. Cred că este o instituție pe cale de moarte. Nu cred deloc în asta. Companie? Da'', a declarat Salman Khan.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si