La bord se aflau și minori, astfel că însoțitorii de zbor au încercat să o calmeze pe femeie, însă l-a mușcat pe unul dintre aceștia.

Femeia s-a dezbrăcat la bustul gol și a mușcat un însoțitor de zbor

Rusoaica în vârstă de 49 de ani, pe numele său Anzhelika Moskvitina, a încercat să-și aprindă o țigară în timpul zborului, în toaleta avionului.

Citește și: Un turist est-european a fost bătut la un templu mayaș după ce s-a cățărat pe ziduri

„Ucide-mă aici, dar eu o să fumez”, le-a spus Moskvitina însoțitorilor de zbor, în timp ce se dezbrăca.

Femeia a început să-i amenințe, dar a încercat să pătrundă și în cabina piloților.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Am înțeles că voi merge la spitalul de boli mintale sau la închisoare, dar vreau să intru în carlingă ”, a mai spus aceasta.

Bătaie cu pumnii și picioarele într-un avion

Întâmplare inedită la bordul unui avion! O femeie a devenit violentă cu personalul companiei aeriene, motiv pentru care, aceasta a zburat legată de scaun.

Citește și: Bătaie într-un restaurant, chiar în fața unui copil. Un bărbat a fost lovit de mai mulți clienți

Bătaie ca în filme în avionul unei companii aeriene din India. O pasageră a devenit violentă cu însoțitorii de zbor și, ca o soluție pentru siguranța angajaților companiei aeriene, aceasta a fost legată de scaun pentru restul zborului.

Femeia a fost legată de scaun

Incidentul a avut loc la doar câteva săptămâni după ce doi bărbați au urinat pe alți pasageri și pe scaunele dintr-un avion.

Citește și: Bătaie cu pumnii și picioarele într-un avion. O pasageră a fost legată de scaun, după ce a lovit însoțitorii de zbor

Cu toate acestea, acum, o femeie a lovit un membru al personalului și l-ar fi scuipat pe altul în timpul unui zbor de la Abu Dhabi la Mumbai, potrivit  BBC


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si