Gazda unui urmărit podcast pentru mirese a dezvăluit povestea incredibilă a unei femei care l-a surprins pe cel cu care avea să-și unească destinul, în timp ce era alăptat de mama lui!

Georgie Mitchell este un makeup artist, dar se și ocupă cu organizarea nunților din Marea Britanie. Adesea, ea obișnuiește să le povestească oamenilor întâmplări uimitoare sau bizare în podcastul intitulat „Unfiltered Bride”.

Citește și: VIDEO- Înarmat cu un topor și supărat că nu a primit o locuință socială, un bărbat a spart geamurile unei primării din Hunedoara și a plecat în căutarea edilului pentru a-i cere socoteală

Mireasa și-a surprins iubitul în timp ce era alăptat de mama lui

În cel mai nou episod din podcastul său, Georgie a povestit o întâmplare incredibilă, auzită de la o fostă colegă, care a și fost martora acestei scene. 

Citește și: O femeie a fost prinsă de soțul său chiar în timp ce se iubea în mașină cu amantul. Explicația sa este umitoare

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Georgie a povestit că prietena ei tocmai ce finalizase machiajul și coafura unei mirese, iar aceasta i-a spus că trebuie să meargă la baie. Acolo a avut parte de un episod cum numai în filme ai putea să vezi! Femeia și-a găsit viitorul soț în timp ce era alăptat de mama sa.

„Poftim?! De ce te-ai căsători cu un astfel de bărbat?”, a întrebat Beth, colega de podcast a lui Georgie. 

Citește și: Bia Khalifa a fost surprinsă în public cu fostul ei iubit! Reacția lui Fulgy: „E un om matur”

„Nu cred că știa că se întâmplă așa ceva”, a menționat Georgie.

Beth a întebat cum a reușit mama mirelui să mai aibă lapte, după atâta timp. Colega sa i-a explicat că, pentru a nu-și pierde lactația, femeia și-a alăptat fiul constant.

Citește și: Alina Kabaeva, amanta lui Putin, mesaj controversat despre războiul din Ucraina

Gazda podcastului a menționat că mireasa și-a continuat nunta. Podcastul a ajuns viral și a strâns sute de mii de vizualizări.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si