Muhammad Kenzi Alfaro este bebelușul din Indonezia care a șocat o lume întreagă. La cele 16 luni pe care le are, băiețelul cântărește cât un copil de 8 ani. 

În realitate, el ar fi trebuit să cântărească aproximativ 10 kilograme, conform  thescottishsun.co.uk

Citește și: „Avea o inimă mare și îi iubea pe toți” Povestea tragică a lui Holly, fata care trebuia să fie condusă spre altar. Acum, familia sa este nevoită să o conducă pe ultimul drum

Bebelușul gigant din Indonezia, viral pe internet

FOTO/VIDEO - Povestea uimitoare a celui mai gras bebeluș din lume. Câte kilograme cântărește copilul

Cel mai gras bebeluș din lume

[Sursa foto: Facebook]

În imaginile postate pe rețelele sociale, bebelușul uriaș apare alături de tatăl lui care îl hrănește cu mâncare. 

Mama lui Kenzi a mărturisit că micuțul gigant este atât de mare încât nu încape în cărucior. Pentru că este obez, copilul nu se poate ridica în picioare sau să stea pe scaun fără să fie susținut.

Citește și: "Mi-au spus că voi muri dacă nu slăbesc jumătate din greutate". Tânăra de 24 de ani avea 170 de kg, iar acum e "trasă prin inel"

În plus, el este atât de mare încât poate încăpea lejer în hainele tatălui său, care este mic de statură și are 41 de ani. Mama copilului mai spune că folosește pentru el scutece în mărimea XXXL.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Asistenții medicali din Indonezia s-au oferit să îi acorde băiețelului îngrijiri medicale intensive, din cauza greutății exagerate.

Citește și: Oamenii își pot cumpăra case de lux cu doar 5.5 lei! Ce condiții trebuie să îndeplinească cei care vor să se mute aici?

Micuțul face o mulțime de investigații și tratamente la Spitalul Hermina Bekasi, unde medicii fac eforturi ca el să mai piardă în greutate.

Povestea „fraților reptilă”

O familie din Indonezia a șocat o lume întreagă prin aspectul fizic. 

Citește și: VIDEO- O altfel de nuntă. Două stewardese s-au căsătorit într-un hangar plin cu avioane. Ceremonia face înconjurul lumii

În această familie se regăsește o afecțiune rară care face fața individului să-și schimbe forma. Dintre cei 5 copii ai familiei Manurung, 4 dintre ei trăiesc cu o afecțiune facială nediagnosticată și foarte rară.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și:  „Mami, o să fii tristă când nu o să mai fiu cu tine?” Povestea emoționantă a Ioanei, o fetiță de doar 8 ani care se luptă cu o boală nemiloasă

Chiar dacă de-a lungul anilor mulți oameni au spus că familia aceasta este blestemată, ei și-au dat seama că starea lor este genetică, deoarece și tatăl lor este afectat de această condiție.

Familia nu a trecut încă prin  investigații medicale  pentru a face rost de un diagnostic prompt.

Citește și: O mamă tatuată complet pe față nu se mai poate angaja. A luat o măsură care a făcut-o de nerecunoscut

„Forma fețelor noastre s-a schimbat, dar noi acceptăm asta și trăim cu asta.  În opinia mea, să cresc cu această condiție m-a făcut să mă simt inferior. Dar acum, nu mă mai simt deloc așa. (…) Forma feței mele s-a schimbat, aici e obrazul, obișnuia să fie rotund, dar acum este mai subțire în partea asta”, a spus unul dintre membrii familiei, pentru Truly.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si