O nouă campanie de stimulare a vaccinării anti-COVID-19 într-o comună din țară

Campania ”Vaccinare la poarta ta!” împotriva COVID-9 a fost lansată, marți, în comuna Ciugud, aceasta are scopul de a stimula în continuare vaccinarea oamenilor din zona rurală. Așadar, persoanele cu vârsta peste 18 ani, se pot programa online, telefonic sau prin sms pentru vaccinare.

Alina Raducu, marți 04 mai 2021 , 14:28

O nouă campanie de stimulare a vaccinării anti-COVID-19 într-o comună din țară
O nouă campanie de stimulare a vaccinării anti-COVID-19 într-o comună din țară[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Astfel, după ce oamenii se vor programa, în perioada 14 – 16 mai 2021, mai multe echipe medicale mobile vor ajunge în fiecare sat al comunei Ciugud pentru a imuniza persoanele înscrise.

Primăria Ciugud a transmis, marţi, că va începe campania denumită ”Vaccinare la poarta ta!”

Primăria Ciugud a anunțat că centrele mobile de vaccinare vor veni în locuri cât mai apropiate de locuinţele celor care vor să se vaccineze, pentru ca aceștia să nu mai deplaseze.

Citeste si: Bilanț coronavirus azi, 4 mai 2021. Câte cazuri de COVID-19 s-au înregistrat în ultima zi

O nouă campanie de stimulare a vaccinării anti-COVID-19 într-o comună din țară
O nouă campanie de stimulare a vaccinării anti-COVID-19 într-o comună din țară[Sursa foto: PixaBay]

”Echipa Primăriei Ciugud lansează campania „Vaccinare la poarta ta!” prin care dorim să îi ajutăm pe cetăţenii din satele Ciugudului, care nu au reuşit să se vaccineze din cauza lipsei de timp sau pentru că, din varii motive, nu au putut să se deplaseze la centrele de vaccinare din Alba Iulia. Vaccinarea este un act voluntar, însă vă rugăm să vă bazaţi decizia pe care o veţi lua în privinţa imunizării pe informaţii din surse oficiale şi pe studii puse la dispoziţie de specialiştii în sănătate. Am lansat această campanie pentru că vaccinarea este modul prin care ne protejăm sănătatea noastră şi a celor dragi, dar este şi soluţia prin care viaţa în comunitatea noastră poate reveni la normal”, a afirmat Gheorghe Damian, primarul comunei

Ciugud.

Totodată, persoanele din comuna Ciugud se pot programa în cadrul campaniei ”Vaccinare la poarta ta!” până la data de 12 mai prin e-mail, telefonic, prin sms sau la medicii de familie din comună.

Citeste si: Prefectul Capitalei, anunț despre alte restricții eliminate în București. Când scăpăm de mască

”În paralel, Ciugudul continuă şi campania de informare „VACCIN cu informaţii oficiale” prin care oferă informaţii utile despre vaccinarea naţională împotriva COVID – 19.

Pe site-ul administraţiei locale sunt oferite prospectele oficiale ale vaccinurilor, detalii privind programarea naţională, răspunsuri la întrebări, raportări, dar şi alte informaţii provenite din surse oficiale, respectiv instituţiile care gestionează domeniul sănătăţii şi vaccinarea”, a mai anunțat reprezentanții Primăriei Ciugud.

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Calendar ortodox 16 mai 2021: Ce mare Sfant este praznuit astazi, in Duminica... Calendar ortodox 16 mai 2021: Ce mare Sfant este praznuit astazi, in Duminica Mironositelor!
spotmedia.ro
Ce poate învăța România din situația din Seychelles, unde 60% din populație e... Ce poate învăța România din situația din Seychelles, unde 60% din populație e vaccinată, dar numărul de îmbolnăviri crește
spotmedia.ro
Cercetătorii au rezolvat o problemă veche de 40 de ani și au obținut ”Sfântul Graal” al... Cercetătorii au rezolvat o problemă veche de 40 de ani și au obținut ”Sfântul Graal” al bateriilor
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Adevărul despre vaccinare. Monica Pop: „Este o foarte mare greșeală medicală” Adevărul despre vaccinare. Monica Pop: „Este o foarte mare greșeală medicală”
infoactual.ro
Florin Cîțu nu s-a abținut în prima zi de relaxare. S-a întâmplat în această dimineață.... Florin Cîțu nu s-a abținut în prima zi de relaxare. S-a întâmplat în această dimineață. „Proastă decizie”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si