O noua escrocherie e la moda. Daca te suna un necunoscut si te intreaba "Ma auziti acum?", inchide imediat telefonul!
Actual

O noua escrocherie e la moda. Daca te suna un necunoscut si te intreaba "Ma auziti acum?", inchide imediat telefonul!

V.P.
19 nov 2017

Autoritatile trag un semnal de alarma si avertizeaza oamenii cu privire la o noua frauda care face mii de victime in Europa.

Politistii britanici i-au avertizat pe cetateni sa nu raspunda la intrebarea "Ma auziti acum?", pe care persoane necunoscute o pun la telefon. Un simplu "da" i-ar putea costa pe britanicii toti banii din conturi.

Escrocheria functioneaza asa: infractorii inregistreaza amprenta vocala a persoanelor pe care le suna si le pot accesa astfel conturile bancare, scrie libertatea.ro.

In Romania, amprenta vocala nu este folosita. Insa, in alte tari, aceasta tine loc de semnatura fizica sau electronica in contactul cu bancile.

Citeste si: Marcajele din celebra intersectie de la Pasajul Jiului din Timisoara a ajuns in prea internationala: "Drumul spre Iad. Ati putea conduce pe aici?"

Citeste si: Casa Regala: Regele Mihai continua sa fie intr-o stare ingrijoratoare de sanatate; medicii considera prea riscanta deplasarea de la resedinta privata la spital

Citeste si: Jaf la drumul mare! Circulatie feroviara ingreunata pe magistrala Bucuresti-Constanta, dupa ce au fost furate zeci de relee 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook