O nouă lovitură pentru Anamaria Prodan. Ce spune Laurențiu Reghecampf despre reînnoirea jurămintelor

Laurențiu Reghecampf recunoaște că a făcut o greșeală în momentul în care i-a dat speranțe false Anamariei Prodan, cu toate că știa că mariajul lor ajunge la final.

Author: Diana Bostan marți 31 mai 2022 , 08:43

ana

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Antrenorul a precizat că ar fi trebuit să se separe de vedetă înainte ca aceasta să facă evenimentul de reînnoire a jurămintelor.

Laurențiu Reghecampf regretă reînnoirea jurămintelor cu impresara

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan și-au reînnoit jurămintele, anul trecut în luna iunie, în fața lui Dumnezeu, după 15 ani de iubire. Cei doi au mers în Biserică, acolo unde li s-a făcut o slujbă, însă antrenorul susține că regretă că a participat la acest eveniment.

Citeste si: Când a încetat Laurențiu Reghecampf să o iubească pe Anamaria Prodan. Antrenorul face dezvăluiri în emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”

Antrenorul a mărturisit că Anamaria Prodan a organizat totul ca o surpriză deși el știa clar ce are de făcut și anume să anunțe divorțul.

Antrenorul a mărturisit că trebuia să pună punct relației după episodul cu Dan Alexa

Laurențiu Reghecampf susține că regretă acum că i-a dat impresia că totul e bine între ei, deși existau certuri și neînțelegeri, și precizează că ar fi trebuit să pună punct relației cu Anamaria Prodan încă de la episodul cu Dan Alexa, atunci când antrenorul și-a dat seama că soția lui l-ar fi înșelat, potrivit spynews.ro.

Citeste si: Anamaria Prodan, mesaj în miezul nopții: „Cu toate amantele, rămânem cel mai frumos cuplu”

”Nu cred că trebuie să ai curaj să divorțezi, nu suntem la pușăcărie, nu e nimeni obligat să stea cu altcineva doar dacă ai curaj. Simplul fapt că nu mă mai înțelegeam cu Ana și am avut parte de foarte multe evenimente. Regret că i-am dat impresia că totul e ok, nu trebuia să particip la acel eveniment. În momentul în care am decis să pun punct relației cu Ana, a fost momentul când ea a avut acel incident, și mi-a explicat acel eveniment în trei sau patru variante. Mi-am dat seama că sunt mințit, mi-am dat seama că nu e ok”, a spus Laurențiu Reghecampf.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si