O noua tragedie in politica! A murit un fost deputat dupa o grea suferinta
Politica

O noua tragedie in politica! A murit un fost deputat dupa o grea suferinta

5 dec 2017

Tragedie fără margini în politica românească. Un fost om politic marcant din România anilor '90 a încetat din viaţă. Este vorba despre fostul deputat, Emil Putin, unul dintre politicienii marcanţi ai Aradului postdecembrist. Acesta a încetat din viaţă după o grea suferinţă.

Acesta a deţinut funcţia de prim-vicepreşedinte al PSDR şi a fost deputat timp de două mandate. Putin s-a opus fuziunii cu PDSR-ul lui Ion Iliescu şi s-a retras din politică. Din fuziunea PDSR cu PSDR a rezultat PSD-ul de astăzi.
 
Putin a suferit de diabet, iar în ultimii ani starea sănătăţii sale s-a degradat treptat. Emil-Livius-Nicolae Putin s-a născut la 13 ianuarie 1945, în Arad, anunţă Antena3.

Citeste si: Un sportiv din Olt si-a pus capat zilelor dupa ce si-a pierdut toti banii la pacanele

Citeste si: Principesa Margareta: Prin intreaga sa viata, Regele Mihai a continuat legatura familiei regale cu natiunea romana, iar pentru ziua noastra de maine, el ne-a daruit ziua lui de astazi.

Citeste si: Incredibil! Eleva olimpica, violata de un om de afaceri din Vaslui, acuzata de inselaciune! Agresorul a dat-o in judecata

Sursa: wowbiz.ro

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook