Cardurile pentru energie au fost primite acum câteva zile, însă beneficiarii spun că nu le pot folosi. Motivul este că pe mai multe dintre ele sunt trecute alte nume.

Marcel Boloș a precizat că mai pot apărea astfel de situații, doar că nu este corect acest lucru.
„Este posibil să apară astfel de erori în tipărirea cardurilor de energie. În general, pe cardul de energie, trebuie să apară beneficiarii care sunt prevăzuți în listele de beneficiari emise de Ministerul Muncii.

Dacă apar astfel de situații, este foarte important să fie sunat Call Center-ul, 031 9966, pentru a semnala astfel de situații, a anula cardurile care au fost deja emise și a se emite cardul în conformitate cu lista de beneficiari”, a explicat Marcel Boloș, potrivit Antena 3.

Citește și: VIDEO- A început distribuirea cardurilor de energie în București și în alte șase județe

Acesta a mai spus că persoanele care întâmpină astfel de probleme trebuie să comunice problema celor din call center, urmând să primească alte carduri cu numele corect.
„În mod normal pe cardul de energie trebuie să apară titularul sau titularii. Pot fi unul sau mai mulți titulari pe cardul de energie. Este foarte important să se rețină că emitem un singur card pe locul de consum. Pot fi mai mulți beneficiari la locul de consum.

Dacă este așa, atunci pe card apar toți titularii, respectiv beneficiarii pe care îi avem pe lista de beneficiari. Și în situația aceasta este important să fie semnalate astfel de cazuri la call center pentru reemiterea cardurilor”, a mai explicat ministrul Marcel Boloș.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Drama Gheorghiței Trandafir la 73 de ani. A mers rapid să-și ia cardul de energie pentru a plăti facturile

A mers rapid să-și ia cardul de energie pentru a plăti facturile. Drama unei femei de 73 de ani

Gheorghița Trandafir este o pensionară din România, în vârstă de 73 de ani. Femeia face față cu greu scumpirilor din ultima vreme, mai ales că nu primește o pensie mare. A început distribuirea cardurilor de energie   în București și în alte șase județe. Beneficiarii acestor carduri sunt cei cu venituri sub 2.000 de lei. Cardurile ajung goale la destinatari, iar pe 20 februarie vor fi încărcate cu 700 de lei. Cu banii aceștia, patru milioane de români vor putea plăti gazele, electricitatea sau întreținerea. Mulţi nu ştiu, însă, cum să le folosească- încă o campanie de informare nereuşită.

Citește și:  VIDEO- Sute de persoane cu handicap au stat în frig la Galați pentru a primi ajutoarele de la UE

Bătrâna, în vârstă de 73 de ani, trebuie să se descurce cu o pensie mică pentru a acoperi plata facturilor, dar și a cheltuielilor casnice.

În cazul în care cardul nu ajunge la beneficiari, aceştia pot cere informaţii la numărul de call center 031 99 66.

Mulţi pensionari nu au mai aşteptat să le aducă poştaşul cardul. S-au dus la oficiile poştale cum s-au deschis. La fel şi Gheorghiţa Trandafir. Are 73 de ani şi trăieşte în Buftea, lângă Bucureşti, dintr-o pensie de 1.200 de lei. Facturile îi iau cel puţin jumătate din ea, arată observatornews.ro.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Haos la ajutorul de 1.400 lei pentru facturile la energie. Cum folosești cardul de energie

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si