La un pas de tragedie în Satu Mare! Un bărbat a fost acroșat de trenul personal cu direcția Satu Mare- Oradea.

Lovit de tren în Satu Mare

În urma incidentului, polițiștii au transmis că: „Astăzi în jurul orei 14.00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Someș" al judeţului Satu Mare, a intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare în zona pasarelei, lângă calea ferată, localitatea Satu Mare.


O persoană de sex masculin în vârstă de aproximativ 50 ani, a fost acroșată de către trenul personal cu direcția Satu Mare- Oradea.
Echipajele de descarcerare au intervenit și au extras victima, aceasta fiind conștientă și cooperantă. Ulterior a fost predată unui echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare. Bărbatul a suferit mai multe traumatisme la nivelul membrelor, fiind transportat la UPU Satu Mare, pentru investigații suplimentare”

Citește și: La un pas de o tragedie în Italia. Un român s-a aruncat pe linia de tren: ”Mă omor”

Citește și: VIDEO| Vagonul unui tren care transporta vehicule militare a deraiat, în Brașov. Momentul a fost surprins de camera de bord a unei mașini

Citește și: Un bărbat a decedat după ce a fost lovit de tren la Buzău

Un bărbat a decedat după ce a fost lovit de tren la Buzău

O tragedie a avut loc în Buzău după ce un bărbat din Reșița a fost lovit de tren. Acesta a încercat să traverseze liniile, fără a observa garnitura.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost  accidentat mortal de tren  în apropiere de gara Buzău.

Un bărbat a decedat după ce a fost lovit de tren la Buzău

Acesta ar fi observat că se apropie un tren cu marfă, însă nu a observat că pe linia vecină se deplasa un alt tren. Bărbatul a decedat pe loc în urma impactului.

Citește și:  Familiile victimelor accidentului feroviar din Grecia vor dreptate. Acestea au refuzat despăgubirile de 42.000 de euro

Polițiștii și medicii sosiți la fața locului n-au mai putut face nimic pentru bărbatul în vârstă de 43 de ani.

Citește și:  Incident pe un drum din Miercurea-Ciuc: roata unui autocar care transporta 33 de copii şi 4 cadre didactice a luat foc

În acest caz a fost întocmit un  dosar penal,  iar cei de la IPJ Buzău continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si