Incidentul a avut loc in jurul orei locale 00.30

(7.30 ora Romaniei), atunci cand un atacator inarmat s-a apropiat de masina politiei si a tras un singur glont prin fereastra. Miosotis Familia a fost transportata imediat la spital, dar medicii nu au putut decat sa constate decesul la St. Barnabas Hospital.

"Pe baza informatiilor pe care le avem pana acum, acesta este un atac neprovocat impotriva ofiteriilor de politie care vor sa pastreaze siguranta acestui oras minunat", a declarat comisarul James P. O'Neill.

Primarul Bill de Blasio a laudat-o pe politista ucisa in urma incidentului din Bronx.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Aceasta era la datorie, servea acest oras, proteja oamenii, facea ceea ce credea si munca pe care o iubea. Dupa acest atac socat si subit, colegii i-au venit imediat in ajutor", a declarat Blasio.

Dupa atac, partenerul politistei ucise a cerut ajutor, iar alti doi ofiteri au plecat in urmarirea suspectului, care alerga pe bulevardul Morris. Suspectul si-a scos arma, iar politistii au inceput sa traga, ucigandu-l pe loc.

De asemenea, un trecator a fost impuscat in urma schimbului de focuri si este internat in conditie stabila, potrivit lui O'Neill.

Ucigasul a fost identificat drept Alexander Bonds (34 de ani), care era sub control judiciar dupa o talharie in zona Syracuse.

Un purtator de cuvant al politiei newyorkeze a explicat ca nu exista indicii, care sa demonstreze ca Bonds o cunostea pe Familia.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si