O presupusă victimă a fraților Tate, amenințată. Ce scrisoare a primit de la Andrew Tate

Andrew Tate și-ar fi amenințat o presupusă victimă din închisoare. Femeia ar fi primit o scrisoare în care acesta îi cere să renunțe la acuzații.

Author: Diana Bostan sâmbătă 18 februarie 2023 , 14:05

tate

Frații Tate

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Daria Gușă susține că a primit amenințarea după ce a vorbit cu cei de la BBC.

Andrew Tate i-a transmis că dacă nu-și va retrage acuzațiile o va da în judecată și-i va cere despăgubiri.

O presupusă victimă a fraților Tate a primit o scrisoare de la Andrew Tate

Femeia locuiește în Statele Unite ale Americii și ar fi primit ă scrisoare, în luna decembrie, prin care Andrew Tate i-a cerut încetarea acţiunii legale şi renunţare la plângere.

Citește și: Andrew și Tristan Tate, din nou la DIICOT. La audieri a ajuns și Bogdan Stancu, fost ofițer DGPI

În caz contrar, femeia, dar și părinții acesteia vor fi dați în judecată pentru suma de 300 de milioane de dolari.

Citeste si: Răsturnare neașteptată de situație în Casa iubirii! Larisa va dezvălui detalii uluitoare despre una dintre colegele sale! „Oricum ea este în situația josnică!” Aflați ce se va întâmpla, joi, 28 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citeste si: Gestul controversat făcut de Alex Ashraf, la scurt timp după ce Oana Zăvoranu a confirmat divorțul. Care a fost prima reacție a bărbatului cu privire la despărțirea de brunetă- wowbiz.ro

Citește și: Andrew și Tristan Tate au rămas și fără criptomonede: cât valorează averea virtuală a britanicilor și care este mesajul transmis de Andrew Tate

" În aprilie 2022, aţi declarat în mod fals unei terţe părţi că clientul nostru v-a traficat, a abuzat de dumneavoastră şi v-a ţinut împotriva voinţei dumneavoastră(...) Aţi repetat declaraţiile false şi defăimătoare  despre fraţii Tate către poliţie, mass-media şi către un alt cetăţean al Statelor Unite", se arată în scrisoare.

Femeia ar fi un martor-cheie în ancheta fraților Tate din România 

" Ei vor ca aceste tinere să intre într-o gaură şi să se ascundă, să nu iasă niciodată în faţă ca să descrie ce au văzut şi ce li s-a întâmplat. Este în mod clar un efort de intimidare", a comentat Benjamin Bull, care lucrează pentru Centrul Naţional pentru Exploatare Sexuală.

Citește și: VIDEO- Vlad Obu- prezent la DIICOT pentru noi audieri

Potrivit BBC, șase femei ar fi depus mărturie împotriva fraților Tate pentru viol și trafic de persoane, dar că acestea nu au fost formulate și în mod oficial.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si