Procurosii antimafia au pus sechestru pe imobilele de lux, pe mașini, iar acum și pe averea virtuală a fraților Tate.

Andrew și Tristan Tate dețineau criptomonede în valoare de 400.000 de dolari

Frații Tate sunt acuzați de viol și trafic de persoane, însă procurorii au extins cercetările și asupra altor afaceri ale celor doi britanici, iar aceștia ar putea fi cercetați și pentru spălare de bani.

Citește și: VIDEO. Dezvăluiri incredibile despre viața modestă a fraților Tate când au sosit în România. Micul orășel unde nu își permiteau o mașină

Procurorii au pus sechestru pe terenurile fraților Tate din Ilfov, Brașov și Prahova, dar și pe mai multe imobile și mașini.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Potrivit anchetatorilor, Tristan Tate avea o avere virtuală estimată la 300.000 de dolari, iar iubita sa, Abigail Tyson, deținea criptomonede în valoare de 90.000 de dolari.

Andrew Tate a transmis un nou mesaj din spatele gratiilor

Potrivit avocaților, Andrew Tate compune poezii și-și transpune gândurile în scris, pentru a trece mai ușor peste această perioadă.

Citește și: Frații Tate- viață de film

”Mă aflu în această celulă pentru că nu mi-am închis gura, pentru că refuz să mă opresc din ascensiune. Aș fi putut să mă opresc la primul meu milion, să mă opresc la primele 10 sau 100. Există un motiv pentru care majoritatea eroilor au petrecut ceva timp într-o celulă”, a scris fost mesajul transmis de Andrew din spatele gratiilor.

Abigail Tyson este presupusa iubită a lui Tristan Tate

Tristan Tate și Abigail ar avea o relație de patru ani de zile, timp în care starleta din industria pentru adulți i-ar fi dăruit acestuia și o fetiță.

Citește și: VIDEO |Mașinile de lux ale unui milionar celebru au fost vândute pentru piese de schimb. Aceeași soartă ar putea să o aibă și bolizii de lux ai fraților Tate

Tânăra locuiește în Dubai, dar pentru o perioadă a locuit și în vila fraților din Pipera. Șatena în vârstă de 31 de ani postează des în mediul online, iar averea pe care a strâns-o din postările sale cu conținut pornografic este una impresionantă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si