VIDEO: O profesoară a fost agresată de o elevă în timpul orei

Scene șocante într-un liceu din România. O elevă a fost filmată când își agresează profesoara în fața întregii clase. Eleva de clasa a noua chiar a luat-o la palme pe profesoară.

Author: Andreea Albu miercuri 05 octombrie 2022 , 12:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Altercația a avut loc la Colegiul Tehnic „Mediensis” din Mediaș, la ora de chimie, când eleva de clasa a noua a luat-o la palme pe femeie.

Cadrul didactic care a fost agresat este chiar directoarea unității de învățământ. Filmarea s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare. 

De la ce a pornit totul

Conform spuselor directoarei, totul a pornit de la eleva care, aflându-se în ultima bancă, a început să deranjeze ora.  

La un moment dat, pe filmare se poate vedea cum directoarea vine către elevă, îi trage scaunul, iar aceasta se ridică în picioare.

Citeste si: Accident produs de o șoferiță de 18 ani din Neamț. O minoră a fost rănită și dusă la spital

De asemenea, se poate auzi cum eleva îi spune profesoarei că stă la oră doar „ca să-i facă nervi”.

Citeste si: Pensia minimă europeană- decizia care va schimba viața pensionarilor din România

Ulterior, eleva s-a ridicat din bancă și a venit în fața clasei, unde a bruscat-o pe profesoară.

Ce a declarat profesoara

Altercația a avut loc de față cu toți elevii, dar nimeni nu a intervenit. 

Citeste si: Doi tineri au creat panică într-o stație de autobuz din Târgoviște. Aceștia foloseau aparate cu electroșocuri

„Filmarea este de miercuri. Am avut oră cu clasa a IX-a, învățământ profesional. Încă de la începutul orei, eleva care apare în filmare, stătea în spate, râdea, făcea gălăgie și deranja ora. I-am cerut să vină în față, în prima bancă, însă în continuare a vociferat, vorbind urât. Într-un final, fiindcă am insistat, a venit în față. Și-a pus lucrurile pe bancă, a trântit scaunul, apoi s-a așezat. Am rugat-o să nu mai facă asta, dar a continuat cu același gest. În acel moment a început să îmi vorbească la per tu, continuând să îl trântească. M-am apropiat de ea și i-am tras scaunul într-o parte, spunându-i că, dacă o deranjează, atunci să stea în picioare. S-a enervat și a început să țipe, să dea din mâini. Mi-am dat seama că ceva nu e în regulă și am încercat să o liniștesc, fiindcă nu avea nimeni nimic cu ea. Am rugat-o să stea la oră liniștită dacă dorește, însă nu mă înțelegeam deloc cu ea.” a precizat Ana Bocioancă, directorul Colegiului Tehnic „Mediensis” Mediaș, pentru  Ora de Sibiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si